Tip van de maand: Gastgevers in Geluk van Luc van Bussel

Tip van de maand: Gastgevers in Geluk van Luc van Bussel

Op dit moment op plaats 3 in de bestseller top 100 van Managementboek.nl: Gastgevers in Geluk van Regardz CEO Luc van Bussel.

“We leven in wonderbaarlijke tijden, waarin niets meer onmogelijk lijkt te zijn. Twitter brengt ons de dagelijkse nieuwtjes, Facebook laat ons de beste kant zien van onszelf en WhatsApp houdt ons dag en nacht wakker. En toch…..en toch is het mijn diepste overtuiging dat alles draait om mensen. Mensen zullen elkaar blijven opzoeken en ontmoeten. De kracht van een fysieke ontmoeting zal nooit overmeesterd worden door al die wonderbaarlijke digitale mogelijkheden. Het simpele feit dat we onszelf niet kunnen kietelen of dat we geen kippenvel van onszelf kunnen krijgen levert het bewijs dat we samen voorbestemd zijn voor het universum. We kunnen niet zonder elkaar.

Mensen bij elkaar brengen is het vakmanschap van een gastgever. Het gastgeverschap is de kunst van een hartelijk welkom en van onbaatzuchtige dienstbaarheid.Als mensen niet zonder elkaar kunnen en elkaar willen blijven ontmoeten, dan is gastgeverschap een doelstelling om gelukkig van te worden. Gastgevers in Geluk is een ode aan alle mensen in de dienstverlening en een Gastvrijheid.” Aldus Luc van Bussel.

Het boek brengt de lezer mee naar the Magic Hotel in Hawaii en verklaart de strategie van dit succesvolle hotel in 7 stappen. resultaat van deze 7 stappen zijn teruglustige gasten: gasten die niet meer naar huis willen. Luc van Bussel introduceert 7 nieuwe begrippen om deze stappen vorm te geven: bereikrijk, binnenvoelbaar, luistergevig, oplosselijk, verrasvast, verwenzaam en natuurlijk teruglustig!

Het boek is het beste bewijs dat mensen niet zonder elkaar kunnen en dat persoonlijke ontmoetingen de echte verbinding vormen in een digitale samenleving. Wat ons betreft zeker een aanrader en daarom onze tip van de maand!

Voor meer informatie en om je alvast een beetje in te lezen in het gastgeverschap: https://www.regardz.nl/gastgevers-in-geluk/

Het boek meteen bestellen? https://www.managementboek.nl/boek/9789090300610/gastgevers-in-geluk-luc-van-bussel


Luc van Bussel (1964) is ondernemer, spreker en auteur. ‘Gastgevers in Geluk’ is zijn derde boek. In 2008 schreef hij het boek ‘Infarct, de naderende stilstand van Nederland’ en organiseerde het eerste Nationale File Forum. In 2013 publiceerde hij ‘Alles Kan Beter, 10 Succesfactoren voor duurzame groei’. Luc van Bussel is vanaf 2013 CEO van Regardz Hospitality Group.