Held van de maand: Wioletta!

Team - Wioletta Karrenbelt
Held van de maand: Wioletta!

Onze rubriek ‘de held van de maand’ is terug van weggeweest, afgestoft en klaar voor een frisse comeback! Vanaf nu introduceren we ook het ‘held van de maand’ certificaat, als blijk van waardering heel erg leuk om weg te geven en stiekem nog leuker om te ontvangen.

Soms is het moeilijk een held aan te wijzen, want wanneer is iemand een held? Vaak worden heldendaden geassocieerd met grote gebeurtenissen, maar stiekem is iemand die je dag maakt met een leuk gesprek of iemand die je inspireert ook een klein beetje een held. Een held die door middel van iets kleins toch iets van grote betekenis doet.

De held van deze maand is: Wioletta!

Wioletta is de held van de maand oktober door haar enorme passie en inzet in de organisatie van het Kinderfondsfair op 16 oktober.

Dit jaar was het de eerste editie van dit mooie evenement voor het Ronald McDonald Huis Zwolle. Wioletta nam mede de organisatie op zich en heeft gezorgd voor een mooi programma aan activiteiten, standhouders voor de rommelmarkt en het allerbelangrijkst: een hele mooie opbrengst voor het goede doel!

Wioletta: “Binnen de Buitensoos ben ik al een aantal jaren met heel veel plezier actief als contactpersoon voor het Ronald McDonald huis in Zwolle. Als moeder kan ik me heel goed inleven, daarom vind ik het persoonlijk heel belangrijk dat ouders dichtbij hun zieke kinderen kunnen zijn. Ik zou zelf ook niet anders willen in zo’n situatie. Ik vind het mooi dat het Ronald McDonald Kinderfonds dit mogelijk maakt en ik zet me graag in voor een stichting als deze. Natuurlijk kostte de organisatie van de fair best veel energie, maar ik haal er nog meer passie en kracht uit en dat is heel belangrijk!”

Mooie woorden van Wioletta, onze held van de maand!