It’s Valentine’s Day!

Valentijn!
It’s Valentine’s Day!

Woehoee valentijn! De meest romantische dag van het jaar! Tenminste, dat zeggen ze. Waarschijnlijk zitten er een hele hoop mensen vandaag met de handen in het haar omdat ze nog geen leuke verrassing voor hun geliefde hebben geregeld! Daar kunnen wij jullie bij helpen! En voor alle vrijgezelle dames en heren, aan jullie hebben we ook gedacht!

Eerlijk is eerlijk, bij een romantische verrassing wordt er het snelste gedacht aan een leuk etentje in een restaurant, een avondje gezellig naar de bioscoop of romantisch samen thuis op de bank met een goed glas wijn. Hier is natuurlijk helemaal niks mis mee, maar wat is er nou leuker dan je geliefde te verrassen met iets totaal onverwachts? Niks toch?

Eigenlijk is het heel simpel, denk eens aan de hobby’s van je partner! Houdt je vriend of vriendin van dieren? Neem hem/haar dan mee naar een asiel om de liefste puppy van de wereld uit te zoeken (of om er alleen even mee te knuffelen). Zijn jullie een sportief koppel? Ga samen naar de schaatsbaan, het zwembad (goed excuus om de hele avond alleen maar in de jacuzzi te zitten), ga squashen of ga karten! Houden jullie van gezelligheid en een goede borrel? Regel een workshop cocktail-shaken of een proeverij van jullie favoriete drank (wel handig om dan even een taxi terug te regelen van tevoren)!

Wij snappen natuurlijk als geen ander dat je soms na een lange en drukke dag geen zin hebt om je weer helemaal op te doffen. Dan kun je er altijd nog voor kiezen om te gaan dineren in het donker, oftewel, dating in the dark! ‘’Heb ik wel de juiste outfit aan? Zit mijn haar wel goed?’’ Dit zijn allemaal weer zorgen voor morgen! Tijdens het dineren in het donker hoef je niks anders te doen dan eten, drinken en genieten samen met je tafelgenoot!

Voor de vrijgezelle dames en heren, jullie kunnen vandaag allemaal bij IKEA Groningen terecht voor een (gratis) bord Zweedse balletjes! Er zal ook een professionele fotograaf aanwezig zijn zodat je weer een mooie foto kan plaatsen op je dating profiel(en). Wat wil je nog meer? Natuurlijk kan je ook gewoon al je vrienden optrommelen en van deze cliché dag toch een gezellig feestje te maken!