Vacature Medewerker Marketing & Communicatie

Ben jij het ‘aardigste’ marketing & communicatie talent van Nederland? Gaat jouw hart sneller kloppen van de event en hospitality branche? En ben jij ook een creatieve duizendpoot met een sterk analytisch vermogen die kansen zoekt, ziet en inkopt? Word jij blij van zowel online als offline marketing en wil je samen met een enthousiast team het verschil maken?!

Wij geven je graag de de ruimte! Per 1 februari a.s. zijn wij op zoek naar een marketing & communicatie medewerker, die het commerciële team van de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle/Theater Buitensoos komt versterken. We streven er naar om Nieuwe Buitensociëteit Zwolle en Theater Buitensoos verder op de kaart te zetten als dé totaaloplosser in het faciliteren van congressen en events in noord – oost Nederland en kunnen jouw hulp en expertise daar goed bij gebruiken.

WIJ ZIJN
Nieuwe Buitensociëteit & Theater Buitensoos is de locatie in Zwolle voor bijeenkomsten van bedrijven en organisaties. Hier bieden we de beste oplossing voor alle soorten vergaderingen, trainingen, opleidingen, congressen, bedrijfsfeesten en special events. Van intiem klein tot verbluffend groots. The magic happens when you are here!

Onze mensen maken iedere dag het verschil met de persoonlijke aandacht die ze geven aan iedere bijeenkomst. Service hebben we een nieuwe dimensie gegeven, dit noemen we Kindest Regardz: we geloven in de kracht van dienstbaarheid en hartelijke service.

 
JOUW MISSIE
Als Marketing & Communicatie Medewerker zorg jij ervoor dat we online uitstekend vindbaar zijn met content die aansluit bij onze doelgroep. Dat potentiële klanten en gasten via diverse wegen met ons in contact komen en onze boekers journey verrassend, onderscheidend en inhoudelijk sterk is. Je bent op de hoogte van de laatste (online) marketing ontwikkelingen en zoekt naar mogelijkheden om deze te implementeren binnen Nieuwe Buitensociëteit en Theater Buitensoos. Je staat hier uiteraard niet alleen voor. Je werkt nauw samen met de Directeur (waar je aan rapporteert) en je commerciële collega’s van Nieuwe Buitensociëteit & Theater Buitensoos.

JIJ GAAT ONDER ANDERE…

 • Onze website optimaliseren en verder vermarkten door onder andere het schrijven van commerciële teksten;
 • Werken aan SEO voor het verbeteren van onze website rankings in zoekmachines;
 • Huidige bezoekers en hun gedrag analyseren in Google analytics en voorstellen doen om de bezoekersaantallen en conversie te verhogen;
 • Database management
 • Content creeëren en de contentkalender vullen en uitvoeren (oa verzamen en creeëren van informatie voor blogs, nieuws, advies, discussies, interviews, filmpjes)
 • Ontwikkelen en uitvoeren van het social media beleid. Hierbij kan je denken aan het plaatsen en bedenken van tweets, Facebookberichten, webcare, maar ook het meedenken hoe we onze doelgroep op social media nog beter kunnen bedienen;
 • Een bijdrage leveren aan onze verschillende in- en externe digitale nieuwsbrieven via ons e-mailmarketingsysteem en zorgt voor de distributie hiervan;
 • Creatieve (online) marketing acties bedenken
 • Het ontwikkelen en implementeren van offline communicatiemiddelen flyers, posters, vouchers), alsmede zorg dragen voor de distributie ervan;
 • Beheer en bewaking huisstijl Nieuwe Buitensociëteit Zwolle en Theater Buitensoos
 • De laatste trends, ontwikkelingen, innovaties en cases op het gebied van (online) marketing bijhouden;
 • Meehelpen in allerlei organisatorische en uitvoerende algemene werkzaamheden binnen de afdeling.

 

JOUW PROFIEL

 • Hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding in de richting marketing & communicatie;
 • 1-2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Goede communicatie en organisatorische vaardigheden;
 • Een prettige en sterke persoonlijkheid, die empatisch en hartelijk is;
 • Oog voor detail en nauwkeurigheid;
 • Creatief, een sterke hang naar succes en uitstekend gevoel voor kansen en mogelijkheden;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Tussen de 24 en 32 uur inzetbaar, verdeeld over 3-5 dagen per week;

Voldoe jij aan bovenstaand profiel en heb je na het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht gekregen?  Sta je te trappelen om deel uit te maken van ons actieve en hardwerkende team en pas jij in het door ons geschetste Kindest Regardz beeld? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie, waarin je ons overtuigt van jouw  talent, ambitie en jouw motivatie om voor Nieuwe Buitensociëteit Zwolle & Theater Buitensoos  te komen werken.
Ben je enthousiast geraakt voor deze functie en onze organsatie, maar heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Ingeborg Peterson (Directeur), via telefoonnummer 06 22 84 90 48 of via e-mail ingeborg.peterson@regardz.nl. De sollicitatieprocedure sluit op donderdag 21 december a.s.

Je sollicitatie kun je sturen naar:
Nieuwe Buitensociëteit Zwolle
Ingeborg Peterson
Stationsplein 1
8011 CW Zwolle

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.