Trends in de wereld van congressen

Trends congressen
Trends in de wereld van congressen

Congressen zijn bijeenkomsten die altijd blijven plaatsvinden waardoor er vanzelfsprekend ontwikkelingen plaatsvinden door de jaren heen. Benieuwd naar de laatste trends op gebied van congressen? Lees dan snel verder!

Stel de bezoeker centraal

Tijdens het lezen van verschillende artikelen en onderzoeken, komt er steeds één hele duidelijke trend naar voren. Volgens de Eventbranche willen de bezoekers graag centraal staan! Dit houdt in dat er bij voorkeur een locatie wordt gevonden die erg goed bereikbaar is, zowel met het openbaar vervoer als met de auto/fiets.

Interactie

Verder willen de bezoekers graag voelen dat ze echt deel uitmaken van het congres doormiddel van interactie. Dit kan al snel bereikt worden. Gebruik tijdens de bijeenkomst bijvoorbeeld eens een Catchbox! The Catchbox is een wegwerpmicrofoon, een microfoon verpakt in een dobbelsteen van schuimrubber. Terwijl de spreker aan het woord is, kan hij/zij The Catchbox gewoon de zaal ingooien alsof het een bal is. Dit zal resulteren in een super dynamische en interactieve presentatie. Wat ook erg leuk is voor de interactie, is om tijdens het congres uiteen te gaan in subzalen voor workshops. Onze theaterzaal wordt omringd door wel dertig even flexibele en verfrissende ruimten, waardoor het uiteengaan voor workshops zeker mogelijk is!

Technologie en culinair niveau

Verder is de voorspelling van De Congres Balie dat congressen steeds gespecialiseerder zullen worden. Deelnemers willen meer diepgang in de educatie, die ook nog eens is aangepast op hun unieke behoeften. Verder is het natuurlijk belangrijk om altijd te blijven innoveren. Op de hoogte blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen en eten op culinair niveau is ook zeker een must! Geef je gasten de ervaring van het onverwachte. Laat ze proeven van het goede leven. Met verrassende smaken en verleidelijke geuren en kleuren moeten alle zintuigen prikkelen. Trendwatcher Anneke Ammerlaan voorziet dat de veganistische gerechten steeds populairder gaan worden. Verder wordt het drinken van voedingsrijke sapjes en shots ontzettend hot, omdat de nadruk steeds meer zal gaan liggen op gezondere producten.


Benieuwd naar de mogelijkheden van een congres bij Theater Buitensoos? Je bent van harte welkom voor een rondleiding, neem contact op om een afspraak te maken.