De scholen zijn weer open! Leerlingen kunnen weer volledig naar school & wat hebben we zin in de volle zalen in Theater Buitensoos. Dit betekent ook dat de organisatie van de diploma uitreiking, eindmusical of het gala weer een feestje wordt! Onze missie is dan ook om het voor zowel leerlingen, als leerkrachten en schoolbestuur zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen!  Wij kijken graag samen met u naar hoe komend jaar eruit gaat zien, want wij verwelkomen u en uw leerlingen graag in Theater Buitensoos om deze mooie momenten te vieren!

 

Magische lessen volgen in Theater Buitensoos

JA! Gelukkig mogen de scholen vanaf nu weer lessen gaan geven aan hun leerlingen. Theater Buitensoos biedt een magische leeromgeving. Kom lessen in Theater Buitensoos of één van de andere zalen van Nieuwe Buitensociëteit Zwolle en geef de docenten een onbezorgd, hygiënisch en ruimtelijke oplossing voor de lesmomenten.

Klik hier voor meer informatie over school hygienics

Klik hier voor meer informatie over Nieuwe Buitensocieteït Zwolle

 

Onze School Hygienics

♥ Een veilige en hygiënische omgeving volgens RIVM maatregelen

♥ Gezondheidscheck voor docenten & studenten

♥ Uitstekende ventilatie o.b.v. verse buitenlucht

Examens… wat een stress!

Voor de leerlingen is de examen periode natuurlijk hartstikke spannend en stressvol. Waar kan je beter een examen maken dan op een locatie waar je als student en leerkracht volledig wordt ontzorgd!? Kom rustig binnen in een zaal die al helemaal naar wens klaarstaat, laat een lekkere kop koffie inschenken waarna je de technische aspecten doorspreekt met ons hoofd TD Lambert om vervolgens de leerlingen binnen te zien druppelen. Ze nemen plaats achter hun tafel, waar natuurlijk een fles water klaarstaat en kunnen beginnen aan de toets.

Klik hier voor meer informatie over de examens

De knallende diploma-uitreiking

Het moment dat de leerlingen hun diploma in ontvangst mogen is memorabel. De leerling heeft zijn of haar mooiste kleren aangetrokken, is in het bijzijn van familie en klasgenoten, is in opperbeste stemming en klaar voor hun podium moment! Het in ontvangst nemen van hun welverdiende diploma!

Of het nou een theatershow, een walk of fame, een dinnershow of interactieve sessie moet worden, voor diploma-uitreikingen ben je bij Theater Buitensoos aan het juiste adres.

Ook voor de juiste technische ondersteuning, kleurrijke catering en de meeste aardige bediening zit je bij Theater Buitensoos goed!

Moet je onverhoopt toch nog rekening moeten houden met (een aantal) maatregelen? Ook dan is een diploma-uitreiking bij ons mogelijk; denk aan een drive thru waar iedere leerling lopend door het pand op de ene plek op de foto komt, op de andere een glaasje drinken krijgt, het volgende moment een speech van zijn mentor en als laatste zijn/haar diploma in ontvangst mag nemen! Maar ook als de leerlingen thuis moeten blijven, kunnen we middels een online uitreiking, er toch nog een feestje van maken!

 

 

 

 

Moment of fame! De eindmusical!

Het leukste moment van het laatste jaar op de basisschool; Dé eindmusical! Maanden van repeteren is er aan vooraf gegaan, en dan eindelijk is het zover! Het is de dag van de musical, familie en vrienden verzamelen zich in de foyer, de leerlingen worden in de make-up gezet en in de kleren gehesen, het geluid wordt nog een keer getest en dan…. het publiek druppelt de zaal binnen, de lichten staan gedimd en iedereen staat te trappelen in de coulisse. Het magische moment  van het laatste jaar gaat beginnen. Geniet!

Stel dat nog niet alle familie en vrienden fysiek bij de musical aanwezig mogen zijn? Dan kun je er voor kiezen om een gedeelte van het publiek via de live-stream mee te laten kijken.

En wat nou als er nog helemaal geen publiek bij aanwezig mag zijn?

Niet getreurd, we kunnen de hele musical opnemen zodat de leerlingen het samen met familie thuis terug kunnen kijken. Liever een live opname?! Ook dat is mogelijk.

Klik hier voor meer informatie

 

 

Theater Buitensoos Voorstellingen Grease

 

Let’s shine!

Al weken geroezemoes in de gangen, wie heeft de hunk van de school meegevraagd voor het gala en welke koppeltjes worden er gemaakt!? Hoe leuk is het om te zien dat de leerlingen een mooie smoking of galajurk uitzoeken, hun haar mooi hebben, veel te hoge pumps hebben uitgezocht en ze zijn opgemaakt als nooit tevoren. Het gaat beginnen, het gala van jullie school!

Muziek, dans, rode loper, fotograaf, drank en een late night snack. Bij Theater Buitensoos regelen we het allemaal!

Theater Buitensoos Gala Zwolle

 

Vergadering, team-dag of personeelsfeest organiseren?

Natuurlijk ben je ook voor een vergadering, team-dag of een personeelsfeest aan het juiste adres! We geven je event graag een podium!

Kijk hier voor informatie over vergaderingen

Kijk hier voor meer inspiratie over team-dagen en personeelsfeest!

Meer informatie?

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig naar meer informatie? Wij helpen u graag verder, vul ons contactformulier in en we nemen dezelfde dag nog contact met u op.

 

Contact
First