– Professionele techniek voor elke omvang –

Jouw congres op een podium met waarde

Een statische setting of een programma vol beweging en dynamiek: jouw congres en jouw gasten zijn thuis in Theater Buitensoos. Het podium en professionele techniek maken vrijwel elke wens mogelijk.

Op zoek naar een unieke congres ervaring?

Met 900 mensen in de grote theaterzaal. Of kleinere groepen verspreid over de 25 zalen daaromheen. De theaterzaal omarmt je gasten. Met stoelen die heerlijk zitten, de hele dag door. Met een flexibele zaalindeling die zich vormt naar elke groep en met een sfeer die zich aanpast naar elk thema en iedere wens.

Maak indruk op jouw gasten, geef ze een magische congreservaring. Wij maken ook graag indruk. Op jou. Kom eens langs bij Theater Buitensoos en ervaar hoe bijzonder onze locatie is. We vertellen je graag meer over de verrassende mogelijkheden.

Alle ruimte voor jouw verhaal,
in iedere mogelijke opstelling

Een uniek theater & 25 multifunctionele subzalen. Perfect voor het overdragen en delen van jouw kennis. Met moderne apparatuur en technische experts bieden wij ieder congres een podium met de juiste waarde.

De mogelijkheden zijn net zo eindeloos als jouw wensen. Vertel ze ons, wij denken mee en verder. Over de sfeer, aankleding en over de gastronomische hoogstandjes waar jouw gasten van mogen genieten. Wat je ook wilt, samen maken we het onvergetelijk.

Populaire congressen Theater Buitensoos

Laat je verrassen en verwonderen. Hier vertellen al je zintuigen dat je op een bijzondere plek bent. Theater Buitensoos is de locatie waar alles mogelijk is, een setting waar alles kan.

Theater Buitensoos Diner 2 Zwolle

congrestival

Unieke culinaire invulling in festivalsferen

ParkinsonNet congres Zwolle - Theater Buitensoos

Seminar

Centraal podium met subzalen in alle soorten en maten

Theater Buitensoos - Uitvaart

Symposium

Kennis delen met optimale ondersteuning

Een rondleiding door ons theater of een persoonlijke offerte op maat?

Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk locatie bezoek. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat je de magie van Theater Buitensoos pas écht voelt wanneer je er middenin staat.

Tegelijkertijd informeren we je vrijblijvend over de mogelijkheden binnen het theater en bespreken we graag samen alle opties en ideeën voor jouw event.

Marlon Bont

Congres & Event Expert

Welke congressen wij al hebben mogen verzorgen & welke sprekers hebben er op ons podium gestaan?

 • St. ParkinsonNet

 • RVO

 • Vodafone-Ziggo

 • SLO

 • Isala ziekenhuis

 • Hogeschool Windesheim

 • Gert-Jan Seegers

 • Esther Ouwehand

 • Diederik Samson

 • Politici Oud en Colijn
 • Prinses Beatrix

 • Paul Smit

CLIENT CASES

regiocongres vilans

Op 22 november 2021 vond het congres Waardigheid en Trots van Vilans plaats. Naast Vilans als organisatie en ons theater, heeft ook onze partner AVEX een grote rol gespeeld in de technische kant van het congres.

Jouw congres in Theater Buitensoos?

Deel jouw congres ambitie met ons

Geef je doelen, dromen of ideeën aan ons door. Of kom langs voor een vrijblijvende rondleiding. Wij denken graag met je mee.

Ontvang een offerte op maat

Wij brengen de beste mogelijkheden in kaart voor jouw event of congres. Vragen? Wij nemen graag persoonlijk de offerte met je door.

Maak impact met jouw verhaal!

Dit is jouw podium. Ervaar het unieke moment en maak impact met jouw boodschap. Dit zullen jouw gasten niet snel vergeten.