DE RUBBERBOOT INDOOR FESTIVAL |
DANSEN EN GLIBBEREN!

Theater Buitensoos Zwolle: dé plek waar Magic Happens! We zijn meer dan trots dat ook de zevende editie van De Rubberboot Indoor Festival afgelopen 7 maart weer bij ons voor magische momenten heeft gezorgd!

Wat blijft het toch gaaf om onze veelzijdige, onbegrensde locatie omgebouwd te zien tot één te gekke party place! Met onze theaterzaal als ‘main area’ en met drie aan elkaar gekoppelde vergaderruimtes was Klub Kotuur een ware dancehall!

Get the party started!

De line-up was er weer eentje om u tegen te zeggen, DJ Julian Anthony, Red 87 en Aron Volta trapten af in een bruisende back to back- sessie in ons theater terwijl Jacked, The Hoff en Eduardo Cruz om beurten de Klub stampend en dampend vol kregen.

Foyer vertier

Mannen met baarden konden hun snor drukken bij Mister Temptation himself! Max van De Mannenkapper Hattem regelde namelijk binnen no time de haren van onze welwillende mannelijke bezoekers en toverde ze om tot de meest verleidelijke versie van zichzelf. Ook Bobby’s Gin-Tonic bar in de foyer deed goede zaken, zij regelden een verfrissende G&T-dorstlesser voor al onze die-hard dancers.

Magic moments

Net voor middernacht draaide DJ Karim Soliman een magistrale set en the crowd went wild toen Michel De Hey zijn kunsten achter de spinning wheels liet horen. Ook Robba Rovega ging los achter zijn mengpaneel, hij draaide de beste ‘guilty pleasures’ in een oorstrelende mix en liet hiermee Klub Kotuur glibberen aan alle kanten!

Wij kunnen niet wachten op de volgende behouden vaart en maken onze borst alvast nat in de hoop dat de Rubberboot snel weer bij ons kan komen dobberen!

So Long, Sailors!

Fotocredits: Jaap Beyleveld