Wat is het fijn om weer de reuring en dynamiek te hebben van de gasten in huis, wat hebben we dat gemist! We merken dat iedereen, wellicht wel meer dan ooit, toe is om elkaar fysiek te ontmoeten! En  ook al lijkt het misschien nog even ver weg, de Decembermaand komt er aan! Wil je je relaties -en/of personeel richting het eind van het jaar verrassen, verwennen en omverblazen? Lees dan vooral verder!

 

De Dazzling Dinnershow

Culinair sfeervol genieten! Dat wil toch iedereen tijdens de feestdagen? Bij ons is het mogelijk want wij brengen Theater Buitensoos in een buitengewoon magistrale sfeer en combineren dit met een heerlijk diner en entertainment! Direct wanneer u uw eerste stappen in Theater Buitensoos zet komt u in ‘the spirit’, de verlichting doet onze ‘oude dame’ schitteren als nooit tevoren en het voelt als een witte kerst op kerstavond wanneer u plaatsneemt aan onze sfeervolle opgedekte tafels!

Klik hier voor meer informatie

 

 

 

 

Eindejaarsquiz

Een Eindejaarsquiz is dé ideale activiteit voor uw kerstfeest! Samen met de Quizbroers leveren wij een op maat gemaakte spectaculaire Eindejaarsquiz waarin we, indien gewenst, ook uw bedrijf in kunnen meenemen! We nemen door middel van diverse beeld en audiofragmenten het jaar door met een professionele en entertainende quizmaster waarmee uw quiz gegarandeerd in goede handen is. Uiteraard gaat het team met de meeste punten naar huis met een mooi prijzenpakket (verschillende opties mogelijk) en kunt u een op maat gemaakt borrel en hapjes arrangement erbij afnemen. Uiteraard staat onze chef kok Barry klaar om een op maat gemaakt voorstel te schrijven voor de innerlijke mens.

Klik hier voor meer informatie

 

 

 

 

 

 

 

Dancing on Demand

Wat is er  nu leuker dan samen even goed de pan uit te swingen! Voor dit feest wordt alles uit de kast getrokken en werken we met een op maat gemaakte lichtshow. Dancing on demand beschikt over een zaal vol gekleurde statafels inclusief borrels en bites. De verzoekjes worden aangevraagd! De DJ draait de door jullie aangevraagde plaatjes en de beste guilty pleasures mogen gedraaid worden. Hoe leuk is het om met iedereen even een dansje te wagen nu dat weer kan!

 

Proosten ‘en petit comité’?

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor een wat kleiner gezelschap? Ook hiertoe bieden wij de mogelijkheid. Voor een select gezelschap kunt u terecht in onze Brasserie Buitensoos.

Wij hebben diverse borrel & lunch-arrangementen voor u uitgewerkt. Maar ook op maat kunnen wij uw event in onze Brasserie realiseren. Wij denken graag met u mee en komen met een passend voorstel.

 

Meer informatie?

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig naar meer informatie over onze arrangementen? Wij helpen u graag verder, vul ons contactformulier in en we nemen dezelfde dag nog contact met u op.

 

Contact
First