Let's Party!

December 2020 staat alweer bijna voor de deur. Deze laatste maand van het jaar staat voor gezelligheid, culinair genieten en feest! 2020 was een bewogen jaar dus een gezellig samenzijn hebben we nu misschien wel meer dan ooit nodig. Wij gunnen iedereen een gezellig, verantwoord en veilig samenzijn. Om dit jaar toch nog enigszins op een feestelijke manier met uw medewerkers af te sluiten hebben wij een aantal concepten bedacht waarmee wij dit samen met jullie kunnen realiseren.

Let’s make it A December to Remember!

 

Maar er is meer! Wij geven in december een event weg aan een bedrijf/ organisatie of vereniging die ons kan overtuigen dat zij een gratis event verdienen! Houd onze socials in de gaten voor meer informatie over deze winactie!

 

De December Dinnershow

Culinair sfeervol genieten! Dat wil toch iedereen in december? Bij ons is het mogelijk want wij brengen Theater Buitensoos in een buitengewoon magistrale kerstsfeer en combineren dit met een heerlijk diner en entertainment! Direct wanneer u uw eerste stappen in Theater Buitensoos zet komt u in ‘the spirit’, de sfeerverlichting doet onze ‘oude dame’ schitteren als nooit tevoren en het voelt als een witte kerst op kerstavond wanneer u plaatsneemt aan onze sfeervolle opgedekte tafels! Alles staat opgesteld volgens de 1,5m regels zodat u veilig en zorgeloos kunt genieten van de dinnershow. U kunt kiezen uit diverse vormen van entertainment op verschillende tijdslots. Wij brengen u alle ingrediënten voor een onvergetelijke diner ervaring. Kan niet iedereen aanwezig zijn? Ook hiervoor bieden wij een oplossing, de complete show kan namelijk ook vanuit huis worden meegekeken via een livestream en zelfs het diner kan worden thuisbezorgd. De December Dinnershow kan op een moderne of traditionele manier worden gerealiseerd.

Klik hier voor meer informatie

 

 

 

 

Eindejaarsquiz

Een Eindejaarsquiz is dé ideale activiteit voor uw kerstfeest! Onze theaterstoelen- of zitzakken worden veilig op 1,5m gepositioneerd en de quiz kan beginnen! Samen met de Quizbroers leveren wij een op maat gemaakte spectaculaire Eindejaarsquiz waarin we, indien gewenst, ook uw bedrijf in kunnen meenemen! We nemen door middel van diverse beeld en audiofragmenten het jaar door met een professionele en entertainende quizmaster waarmee uw quiz gegarandeerd in goede handen is. Uiteraard gaat het team met de meeste punten naar huis met een mooi prijzenpakket (verschillende opties mogelijk) en kunt u een op maat gemaakt borrel en hapjes arrangement erbij afnemen. Uiteraard staat onze chef kok Barry klaar om een op maat gemaakt voorstel te schrijven voor de innerlijke mens.

Klik hier voor meer informatie

 

 

 

Kerstival

In samenwerking met De Kerstmakelaar brengen wij u een compleet verzorgd indoor Kerstival! Tijdens dit ‘Live Shopping’- event kan het kerstgeschenk uitgezocht worden in een gezellige setting onder het genot van een hapje en een drankje. Het fijne hiervan is dat u als werkgever volledig wordt ontzorgd. U kiest uit een ruim assortiment cadeaus, boeken en tijdschriften, belevenissen, cadeaukaarten en/of een donatie aan een goed doel. Zo is er altijd voor ieder wat wils! U bekijkt de cadeaus ‘live’ voordat u bestelt, kort hierop zal uw gekozen cadeau bij u thuis worden bezorgd. Uw medewerkers zullen een gezellige middag of avond met elkaar beleven en er is geen sprake van het meeslepen van cadeaus op het event. Door een uitgestippelde route kunnen we de 1,5m afstand garanderen en houden we de hygienics intact houden. Nadat u uw keuze heeft gemaakt kunt u nog een heerlijk glas glühwein, of natuurlijk een warme choco met slagroom met uw collega’s nuttigen in onze sfeervolle Brasserie Buitensoos en genieten van passend entertainment. Live Shopping is een mooie mix van het bekende keuze concept en een live shopmogelijkheid.

Klik hier voor meer informatie

 

 

 

 

 

 

Dancing on Demand

December betekent dansen! Wij toveren onze theaterzaal om tot een feestelijke zaal met spectaculaire (1.5 bij 1.5m)’dansvakken’, voor dit feest wordt alles uit de kast getrokken en werken we met een op-maat gemaakte lichtshow. U beschikt over uw eigen statafel inclusief uw eigen borrels en bites. Iedereen moet toch lekker muzikaal kunnen mee swingen? Daarom kunnen de verzoekjes worden aangevraagd! De DJ draait de door jullie aangevraagde plaatjes terwijl op de achtergrond op het witte doek jullie eigen dansmoves in beeld te zien zijn. Hoe leuk is het om met iedereen even een dansje te wagen op een veilige afstand? Ook dit gaan wij regelen door ‘Dans & Draai Door’! De DJ maakt kenbaar dat het tijd is om te switchen en zo komt iedere dansende deelnemer steeds in een ander dansvlak terecht en kunnen de dansmoves met elkaar uitgewisseld worden!

 

Meer informatie?

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig naar meer informatie over onze ‘December to Remember’- arrangementen? Wij helpen u graag verder, vul ons contactformulier in en we nemen dezelfde dag nog contact met u op.

 

Contact
First