De zomer is nog maar net begonnen, maar wij zijn al druk bezig met het organiseren van eindejaarsborrels, dinnershows en nieuwsjaarsfeesten. De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het creeëren van nieuwe concepten en wij willen deze graag met jullie delen! Wil je je personeel richting het eind van het jaar verrassen, verwennen en omverblazen? Lees dan vooral verder!

 

De Dazzling Dinnershow

Culinair sfeervol genieten! Dat wil toch iedereen tijdens de feestdagen? Bij ons is het mogelijk want wij brengen Theater Buitensoos in een buitengewoon magistrale sfeer en combineren dit met een heerlijk diner en entertainment! Direct wanneer u uw eerste stappen in Theater Buitensoos zet komt u in ‘the spirit’, de verlichting doet onze ‘oude dame’ schitteren als nooit tevoren en het voelt als een witte kerst op kerstavond wanneer u plaatsneemt aan onze sfeervolle opgedekte tafels! Alles staat opgesteld volgens de 1,5m regels zodat u veilig en zorgeloos kunt genieten van de dinnershow. U kunt kiezen uit diverse vormen van entertainment op verschillende tijdslots. Wij brengen u alle ingrediënten voor een onvergetelijke diner ervaring. Kan niet iedereen aanwezig zijn? Ook hiervoor bieden wij een oplossing, de complete show kan namelijk ook vanuit huis worden meegekeken via een livestream en zelfs het diner kan worden thuisbezorgd. De Dazzling Dinnershow kan op een moderne of traditionele manier worden gerealiseerd.

Klik hier voor meer informatie

 

 

 

 

Eindejaarsquiz

Een Eindejaarsquiz is dé ideale activiteit voor uw kerstfeest! Onze theaterstoelen- of zitzakken worden veilig op 1,5m gepositioneerd en de quiz kan beginnen! Samen met de Quizbroers leveren wij een op maat gemaakte spectaculaire Eindejaarsquiz waarin we, indien gewenst, ook uw bedrijf in kunnen meenemen! We nemen door middel van diverse beeld en audiofragmenten het jaar door met een professionele en entertainende quizmaster waarmee uw quiz gegarandeerd in goede handen is. Uiteraard gaat het team met de meeste punten naar huis met een mooi prijzenpakket (verschillende opties mogelijk) en kunt u een op maat gemaakt borrel en hapjes arrangement erbij afnemen. Uiteraard staat onze chef kok Barry klaar om een op maat gemaakt voorstel te schrijven voor de innerlijke mens.

Klik hier voor meer informatie

 

 

 

Kerstival

In samenwerking met De Kerstmakelaar brengen wij u een compleet verzorgd indoor Kerstival! Tijdens dit ‘Live Shopping’- event kan het kerstgeschenk uitgezocht worden in een gezellige setting onder het genot van een hapje en een drankje. Het fijne hiervan is dat u als werkgever volledig wordt ontzorgd. U kiest uit een ruim assortiment cadeaus, boeken en tijdschriften, belevenissen, cadeaukaarten en/of een donatie aan een goed doel. Zo is er altijd voor ieder wat wils! U bekijkt de cadeaus ‘live’ voordat u bestelt, kort hierop zal uw gekozen cadeau bij u thuis worden bezorgd. Uw medewerkers zullen een gezellige middag of avond met elkaar beleven en er is geen sprake van het meeslepen van cadeaus op het event. Door een uitgestippelde route kunnen we de 1,5m afstand garanderen en houden we de hygienics intact houden. Nadat u uw keuze heeft gemaakt kunt u nog een heerlijk glas glühwein, of natuurlijk een warme choco met slagroom met uw collega’s nuttigen in onze sfeervolle Brasserie Buitensoos en genieten van passend entertainment. Live Shopping is een mooie mix van het bekende keuze concept en een live shopmogelijkheid.

Klik hier voor meer informatie

 

 

 

 

 

 

Dancing on Demand

Wat is er  nu leuker dan samen even goed de pan uit te swingen! Wij toveren Theater Buitensoos om tot een feestelijke zaal met spectaculaire (1.5 bij 1.5m)’dansvakken’, voor dit feest wordt alles uit de kast getrokken en werken we met een op maat gemaakte lichtshow. U beschikt over uw eigen statafel inclusief uw eigen borrels en bites. De verzoekjes worden aangevraagd! De DJ draait de door jullie aangevraagde plaatjes en de beste guilty pleasures mogen gedraaid worden. Hoe leuk is het om met iedereen even een dansje te wagen op een veilige afstand? Ook dit gaan wij regelen door ‘Dans & Draai Door’! De DJ maakt kenbaar dat het tijd is om te switchen en zo komt iedere dansende deelnemer steeds in een ander dansvlak terecht en kunnen de dansmoves met elkaar uitgewisseld worden.

 

 

Proosten ‘en petit comité’?

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor een wat kleiner gezelschap? Ook hiertoe bieden wij de mogelijkheid. Voor groepen tot 30 personen kunt u namelijk geheel coronaproof terecht in onze Brasserie Buitensoos.

Wij hebben diverse borrel & lunch-arrangementen voor u uitgewerkt. Maar ook op maat kunnen wij uw event in onze Brasserie realiseren. Wij denken graag met u mee en komen met een passend voorstel.

Klik hier voor meer informatie over onze arrangementen.

 

Meer informatie?

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig naar meer informatie over onze arrangementen? Wij helpen u graag verder, vul ons contactformulier in en we nemen dezelfde dag nog contact met u op.

 

Contact
First