We mogen weer!

Wij informeren u hierbij over het protocol hoe Nieuwe Buitensociëteit omgaat met de controle op het CTB.

 • Elke gast dient vooraf via de CoronaCheck App een QR code te laten scannen
 • Om filevorming & groepsvorming bij onze ingang(en) te voorkomen, zal de controle op het CTB conform de richtlijnen van de KHN plaatsvinden in de zaal van uw bijeenkomst (https://bit.ly/3tPWoEn).
 • Vriendelijk verzoek aan onze opdrachtgevers om deelnemers en trainers/dagvoorzitters voorafgaand aan de bijeenkomst te informeren over de gang van zaken in onze locatie, zodat zij zich goed kunnen voorbereiden en alles op de dag zelf prettig zal verlopen:
  • Dringend verzoek om thuis te blijven bij klachten;
  • In de zaal kunnen tonen van de QR code en legitimatie aan één van onze medewerkers;
  • Opvolgen van de aanwijzingen van onze medewerkers
 • Ook in ons restaurant en in de break-out ruimtes vervalt per 25 september 2021 de 1,5 meter onderlinge afstand.
 • Bij elke entree staat een “Hartelijk Welkom” banner met een korte uitleg over de controle op het Coronatoegangsbewijs om gasten bij binnenkomst te informeren.
 • Tot slot stellen wij conform onze Meeting Hygienics alles in het werk om zorg te dragen voor een fijne en veilige omgeving voor onze gasten en medewerkers.

Mocht u aanvullende vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Bent u op zoek naar een locatie waar alle hygiëne maatregelen worden gewaarborgd? Bekijk dan onze Meeting Hygienics voor al onze maatregelen.

 

 

Rollend Congres

Op een veilige manier groots bijeenkomen bieden wij aan door gebruik te maken van verschillende eventruimtes in combinatie met Theater Buitensoos. Op hetzelfde moment worden er verschillende programma’s aangeboden in diverse ruimtes, vervolgens rouleren de gasten. Meerdere programmaonderdelen draaien dus synchroon naast elkaar. Op deze manier waarborgen we de 1,5 meter afstand tussen de deelnemers en kunnen we de Meeting Hygienics volledig en veilig hanteren.

 

 

Verspreid bij elkaar

Wij laten jouw congres plaatsvinden door te werken met verschillende tijdslots. Het programma wordt meerdere malen op één dag (of over meerdere dagen verspreid) voor verschillende groepen georganiseerd. Bijvoorbeeld een ontbijtsessie, gevolgd door een lunchsessie en een dinersessie. Door de spreiding over de dag kunnen we de 1,5 meter tussen het aantal deelnemers per ruimte garanderen, waarbij je de gelegenheid hebt om al je gasten live te ontmoeten. Daarnaast realiseer je een hogere interactie met jouw doelgroep. Je gasten zijn korter aanwezig bij jouw evenement, maar krijgen wel die unieke congreservaring.

 

 

congreslocatie-theater-buitensoos-zwolle (1)

 

Hybride onder één dak

De perfecte combinatie tussen een live event en het waarborgen van de hygiënemaatregelen. Het programma in Theater Buitensoos is live te volgen door de gasten in de zaal zelf en is middels een livestream verbinding in de andere eventruimtes te volgen. Ons Hybrid Meetings- concept wordt hierbij ingezet.

Uiteraard behoort een combinatie van een live event en een livestream voor de gasten thuis ook tot de mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie over onze ‘Hybrid Meeting’- pakketten.

Voordeel: de deelnemers zitten niet thuis vanaf de bank live mee te kijken, maar vanuit één van onze eventruimtes. De inhoud blijft gelijk; de impact, je bereik en de onderlinge interactie is aanzienlijk groter.

 

 

 

 

Koop één – Krijg twee

Uiteraard bieden we je graag de mogelijkheid om jouw originele programma en congresindeling te behouden. Is je congresdoelgroep te groot voor een congres in één dag, dan bieden we graag de mogelijkheid om hetzelfde congres de volgende dag nog een keer te organiseren. In deze vriendelijke formule betaal je bij ons de zaal voor één dag en krijg je de tweede dag van ons. Tevens zijn hier combinaties mogelijk met entertainment en/of inspirerende sprekers.

 

Klik hier voor onze whitepaper

 

Thuis in Zwolle

In een intieme setting een thuisgevoel creëren bij jouw klanten? Kies dan voor ons Thuis in Zwolle concept en kom samen in ons ‘Thuistheater’. Ons theater uit 1890 is ingericht in een huiselijke 1,5 meter opstelling en sfeer. Uitstekend geschikt voor intieme congressen tot ongeveer 150 personen gericht op interactie en inspiratie.

 

 

 

Uiteraard is Theater Buitensoos helemaal ingericht op de 1,5 meter maatregelen en volgen wij strikt de richtlijnen van het RIVM. Deze hebben wij vertaald in onze Meeting Hygienics. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk dan de video voor een sfeerindicatie.

 

Meer informatie?

Heb je vragen of ben je nieuwsgierig naar meer informatie over ons ‘Congres Carrousel’? Wij helpen graag verder! Vul ons contactformulier in en we nemen dezelfde dag nog contact met je op.

 

 

Contact
First