300 man? Ja het kan!

Juist in deze tijden beseffen we dat het uitdagend is om een oplossing te bedenken om voor jouw live event toch door te laten gaan. Maar juist nu beseffen we ook hoe belangrijk het is om elkaar (weer) te blijven en te gaan ontmoeten. Elk congres, ongeacht het aantal gasten, kan gewoon plaatsvinden. Verschillende vormen en oplossingen hebben wij al voor je uitgewerkt. Op deze wijze kan niet alleen jouw geplande event doorgang vinden, maar kunnen zelfs je doelstellingen behaald worden. Hierbij houden we uiteraard rekening met de 1,5 meter afstandsmaatregel en alle geldende hygiënevoorschriften. Samen met ons creatieve team gaan wij ervoor zorgen dat jouw congres en/of event bij ons gerealiseerd wordt en dat jouw gewenste impact wordt bereikt. Ben je benieuwd hoe wij dit samen gaan doen? Bekijk dan de opties hieronder en download onze whitepaper.

 

 

Klik hier voor onze whitepaper

 

Rollend Congres

Op een veilige manier groots bijeenkomen bieden wij aan door gebruik te maken van verschillende eventruimtes in combinatie met Theater Buitensoos. Op hetzelfde moment worden er verschillende programma’s aangeboden in diverse ruimtes, vervolgens rouleren de gasten. Meerdere programmaonderdelen draaien dus synchroon naast elkaar. Op deze manier waarborgen we de 1,5 meter afstand tussen de deelnemers en kunnen we de Meeting Hygienics volledig en veilig hanteren.

 

 

Verspreid bij elkaar

Wij laten jouw congres plaatsvinden door te werken met verschillende tijdslots. Het programma wordt meerdere malen op één dag (of over meerdere dagen verspreid) voor verschillende groepen georganiseerd. Bijvoorbeeld een ontbijtsessie, gevolgd door een lunchsessie en een dinersessie. Door de spreiding over de dag kunnen we de 1,5 meter tussen het aantal deelnemers per ruimte garanderen, waarbij je de gelegenheid hebt om al je gasten live te ontmoeten. Daarnaast realiseer je een hogere interactie met jouw doelgroep. Je gasten zijn korter aanwezig bij jouw evenement, maar krijgen wel die unieke congreservaring.

 

 

congreslocatie-theater-buitensoos-zwolle (1)

 

Hybride onder één dak

De perfecte combinatie tussen een live event en het waarborgen van de hygiënemaatregelen. Het programma in Theater Buitensoos is live te volgen door de gasten in de zaal zelf en is middels een livestream verbinding in de andere eventruimtes te volgen. Ons Hybrid Meetings- concept wordt hierbij ingezet.

Uiteraard behoort een combinatie van een live event en een livestream voor de gasten thuis ook tot de mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie over onze ‘Hybrid Meeting’- pakketten.

Voordeel: de deelnemers zitten niet thuis vanaf de bank live mee te kijken, maar vanuit één van onze eventruimtes. De inhoud blijft gelijk; de impact, je bereik en de onderlinge interactie is aanzienlijk groter.

 

 

 

 

Koop één – Krijg twee

Uiteraard bieden we je graag de mogelijkheid om jouw originele programma en congresindeling te behouden. Is je congresdoelgroep te groot voor een congres in één dag, dan bieden we graag de mogelijkheid om hetzelfde congres de volgende dag nog een keer te organiseren. In deze vriendelijke formule betaal je bij ons de zaal voor één dag en krijg je de tweede dag van ons. Tevens zijn hier combinaties mogelijk met entertainment en/of inspirerende sprekers.

 

Klik hier voor onze whitepaper

 

Thuis in Zwolle

In een intieme setting een thuisgevoel creëren bij jouw klanten? Kies dan voor ons Thuis in Zwolle concept en kom samen in ons ‘Thuistheater’. Ons theater uit 1890 is ingericht in een huiselijke 1,5 meter opstelling en sfeer. Uitstekend geschikt voor intieme congressen tot ongeveer 150 personen gericht op interactie en inspiratie.

 

 

 

Uiteraard is Theater Buitensoos helemaal ingericht op de 1,5 meter maatregelen en volgen wij strikt de richtlijnen van het RIVM. Deze hebben wij vertaald in onze Meeting Hygienics. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk dan de video voor een sfeerindicatie.

 

Meer informatie?

Heb je vragen of ben je nieuwsgierig naar meer informatie over ons ‘Congres Carrousel’? Wij helpen graag verder! Vul ons contactformulier in en we nemen dezelfde dag nog contact met je op.

 

 

Contact
First