– Speciaal is het doel, verwondering het resultaat –

events in een uniek theater in zwolle

Een outdoor event binnen? Een voorstelling met jouw team in de hoofdrol? Een workshop voor honderd man? Alles kan en is mogelijk. Zelfs dat wat nog niet bedacht is. Het is immers jouw speciale event.

Samen bedenken we jouw roze olifant

Techniek is hier geen beperking, evenals de creativiteit en vindingrijkheid van onze mensen. We hebben continu ideeën en vinden altijd een oplossing. Om jouw event uniek te maken bedenken we samen een ‘roze olifant’, iets wat jouw gasten niet snel zullen vergeten. Daarom zeggen wij ook wel: speciaal is het doel, verwondering is het resultaat.

We denken en dromen graag met je mee. Vertel ons wat je in gedachten hebt of geef ons de vrije hand. Het is niet de eerste keer dat we een feestje geven, dus die onuitwisbare indruk komt er gegarandeerd.

Hier kennen fantasie en
mogelijkheden geen grenzen

Jouw boodschap speelt de hoofdrol, dat is ons vertrekpunt. Vanaf daar is alles mogelijk, want ruimte is er genoeg met ons theater & 25 subzalen. Hier kennen fantasie en mogelijkheden geen grenzen. We brengen inhoud en beleving samen tot een onvergetelijke ervaring. Dát is wat jouw gasten mee naar huis nemen en waar ze nog lang over napraten.

Laat ons meedenken en meedromen. Over hoe we jouw event indrukwekkend en werkelijkheid maken. Neem vooral contact op. Het is de eerste stap naar dat moment met impact.

Populaire events Theater Buitensoos

Laat je verrassen en verwonderen. Hier vertellen al je zintuigen dat je op een bijzondere plek bent. Theater Buitensoos is de locatie waar alles mogelijk is, een setting waar alles kan.

Klanten event

Verbind echt met jouw klanten

Theater Buitensoos Zwolle Congres 5

Jubileum event

Vier unieke momenten binnen het bedrijf

Modeshow

Schitterende presentatie van de nieuwste fashion trends

Een rondleiding door ons theater of een persoonlijke offerte op maat?

Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk locatie bezoek. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat je de magie van Theater Buitensoos pas écht voelt wanneer je er middenin staat.

Tegelijkertijd informeren we je vrijblijvend over de mogelijkheden binnen het theater en bespreken we graag samen alle opties en ideeën voor jouw event.

Marijke van der Weide

Commercieel Manager Theater Buitensoos

Welke events wij al hebben mogen verzorgen?

  • Concert Stichting De Vuurvogel

  • Kerkdienst De Doorbrekers

  • RetroGameBeurs

  • VintageKiloSale

  • Fashion Outlet Sale

  • Enzo Knol

  • Josti Band

  • Rubberboot Festival

CLIENT CASES

de sassendonkse heerenzitting

21e editie van de Sassendonkse Heerenzitting. 400 zakelijke heren werden verrast, verwarmd en vermaakt met een middagvullend entertainment programma van Ronnie Ruysdael tot AC/DC, charmant gepresenteerd door Romy Monteiro.

Jouw event in Theater Buitensoos?

Deel jouw event ambitie met ons

Geef je doelen, dromen of ideeën aan ons door. Of kom langs voor een vrijblijvende rondleiding. Wij denken graag met je mee.

Ontvang een offerte op maat

Wij brengen de beste mogelijkheden in kaart voor jouw event of congres. Vragen? Wij nemen graag persoonlijk de offerte met je door.

Maak impact met jouw verhaal!

Dit is jouw podium. Ervaar het unieke moment en maak impact met jouw boodschap. Dit zullen jouw gasten niet snel vergeten.