Een waardig afscheid in Theater Buitensoos

Op dit moment merken wij dat er steeds meer vraag is naar een locatie waarin de persoonlijke wensen van de overledene en nabestaanden, kunnen worden vervuld. Theater Buitensoos is daarvoor een uitstekende plek. De sfeer, mogelijkheden, maar vooral de persoonlijke aandacht vanuit onze medewerkers, komen nergens zo goed tot hun recht als in Theater Buitensoos. Het is de locatie waar alles mogelijk is, een setting waar alles kan. De inrichting is flexibel en biedt daarom een intieme ruimte voor een klein gezelschap, maar is ook geschikt voor een grote groep tot 800 personen. 

Uitvaartplechtigheid of Herinneringsdienst
Wij verzorgen uitvaartdiensten in samenwerking met uitvaartverzorgers in Zwolle. Theater Buitensoos biedt veel verschillende mogelijkheden voor zowel kleine als grote gezelschappen. Een mooie plek op het podium of in het midden van het theater, de flexibele opstelling kan geheel worden aangepast naar jouw wensen. De led-verlichting dompelt het theater onder in  elke kleur, sfeer en uitstraling waardoor de plechtigheid nog persoonlijker wordt. Ons eigen technisch team neemt alle technische zaken uit handen en zorgt voor uitstekend licht en geluid. Ben jij op zoek naar een authentieke, sfeervolle, intieme of grote locatie waarin persoonlijke aandacht met oog voor flexibiliteit centraal staat? Dan is Theater Buitensoos de ideale locatie voor zowel unieke uitvaartplechtigheden als waardevolle herinneringsdiensten.

Prijzen & catering mogelijkheden 

Condoleance
Steeds vaker kiezen families ervoor om de condoleance helemaal naar eigen wens en smaak in te vullen. Families wonen verder uit elkaar en kiezen ervoor om in alle rust samen te komen en te toasten op het leven van de overledene. Hierbij speelt luchtigheid ook een grote rol. Vindt jij het prettiger om samen te komen op een locatie waar men in het gewone leven ook samen komt? Dan biedt Theater Buitensoos een ruimte voor een vertrouwd samenzijn.

Prijzen & catering mogelijkheden 

Nazit
Uiteraard kun je ervoor kiezen om na afloop van de uitvaartplechtigheid of condoleance terug te keren naar Theater Buitensoos en te toosten op de waardevolle herinneringen van de overledene. Ons eigen keukenteam zorgt voor een gevarieerd aanbod op het gebied van broodjes, hapjes, borrels en diners.

Prijzen & catering mogelijkheden 

Speciale wensen? Alles is bespreekbaar.
Bel 038 426 02 60 of stuur ons een e-mail welkom@theaterbuitensoos.nl

Waarom kiezen voor ons:

  • Ruimte voor kleine, intieme gezelschappen maar ook voor groepen tot 800 personen.
  • De flexibele inrichting kan geheel worden aangepast naar jouw wensen
  • Led-verlichting dompelt de zaal onder in elke kleur, sfeer en uitstraling
  • Fantastisch licht en geluid
  • Eigen keukenbrigade & technisch team
  • Beamer met groot scherm voor slideshows en films