Happy Magic Show – Hans Kazàn


14 augustus 2021

Samen met Hans Kazàn organiseert MAX een exclusieve middagvoorstelling ‘Happy Magic’

Na de lockdown i.v.m. Corona, verlangen veel mensen naar iets leuks. Samen met familie en vrienden willen zij weer genieten van vrolijke lichtpuntjes die het leven aangenamer maken.
Hans Kazàn heeft in samenwerking met Omroep MAX een prachtig plan bedacht. Exclusief voor alle leden van MAX!
Grootouders kunnen samen met hun kinderen, kleinkinderen en vrienden een bijzonder feestelijk programma bezoeken in een sfeervol theater.

En…dat alles voor de MAX-vriendenprijs van slechts 10 euro p.p.

“Happy magic” is de naam van de solo show van Hans Kazàn. Dit interactieve theaterprogramma duurt één uur en zit boordevol verrassende, verbluffende acts en veel humor.
Geschikt voor iedereen van 7 tot 97 jaar!  Een programma dat saamhorigheid hoog in het vaandel heeft staan.

Hans is een entertainer pur sang. Of hij nu optreedt voor uitzinnig enthousiaste jongeren op een festival als Lowlands of voor een publiek bestaande uit meerder generaties samen, iedereen gaat uiteindelijk met een blij gevoel en een brede glimlach naar huis!

Vandaar de naam: “Happy Magic”!

Voor deze voorstelling stellen wij een speciaal MAX arrangement samen bestaande uit:

  • Toegangsbewijs voor de voorstelling
  • Kop koffie of thee of limonade vòòr aanvang van de voorstelling* 

Wij vinden het belangrijk om, in de periode dat het voor mensen lastig is om ontspanning te vinden, een lichtpuntje te zijn. Natuurlijk houden wij rekening met de algemene maatregelen. Veiligheid staat voorop; voor bezoekers, artiesten én medewerkers. 

Per theater is een protocol ontwikkeld om het bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Denk hierbij aan looproutes, extra hygiënemaatregelen en optimale begeleiding tijdens je theaterbezoek, natuurlijk allemaal op een veilige afstand van 1,5 meter. Ook de zaalindelingen zijn aangepast naar de nieuwe situatie.