Vintage Kilo Pop Up


03 oktober t/m 04 oktober 2020

Square Eight komt met Vintage Kilo Pop-Up weer terug naar Zwolle! Kom naar Theater Buitensoos en tref een paar ton vintage kleding voor maar €17,50 per KILO!

HOE WERKT HET?
Square Eight heeft een uitgebreide collectie van vintage items en merkartikelen in diverse stijlen. En wij hebben écht van alles: van bloesjes met te gekke printjes, jassen van leer, wol of katoen, broeken in verschillende modellen, sweaters in diverse kleuren. Bij de ingang ontvang je onze tas, rol je mouwen op en ga door de rekken! Zodra je klaar bent om te betalen, neem je jouw uitgekozen items mee naar de kassa, en brengen je €17,50 per kilo in rekening. Er is geen minimum bestedingsbedrag.

ENTREE
Vanwege de regelgeving omtrent Covid-19 zijn er tijdvensters met beperkt aantal bezoekers, dit helpt jou en ons om veilig te kunnen shoppen. Een ticket kost €3 (incl. Square Eight tas). Bemachtig snel jouw ticket via > www.square8vintage.nl .

PREKILO’S VOOR €15
Betaal slechts €15 per kilo als je van te voren Prekilo’s koopt! > Prekilo’s zijn alleen inwisselbaar bij het evenement dat op het ticket staat. > Toon bij de kassa jouw Prekilo-ticket
> Meer kilo’s dan vooraf gekocht? Dan rekenen over de rest ons normale tarief van €17,50 per kilo.
> Er is géén restitutie of verrekening mogelijk over de vooraf gekochte Prekilo’s

COVID-19-RICHTLIJNEN
We volgen de richtlijnen van RIVM om ervoor te zorgen dat onze Vintage Kilo Pop Up een veilige winkelruimte is. Bij binnenkomst is er handgel beschikbaar. En zullen plekken met veel contact regelmatig gereinigd worden.