– Alles is mogelijk, zelfs wat je niet verwacht –

Hét theater voor jouw bedrijfsfeest of gala

Swingen op een 70’s discovloer, een chic diner dansant of een show van een betoverende illusionist. Waar je je gasten ook mee verrast, in Theater Buitensoos wordt elk feest wat je zelf nooit had bedacht.

Zoek je naar een onvergetelijke ervaring?

De ruimte is er, de techniek staat klaar, de keuken staat op scherp. En onze theaterzaal? Die beweegt mee met jouw wensen en ideeën. Neem dat vooral ook letterlijk; we toveren de setting in een handomdraai om van klein en intiem naar groots en indrukwekkend. En andersom.

Een diner op het podium, loungen in de foyers, of jouw feest verdeeld over tot wel 25 subzalen. Alles is mogelijk, zelfs wat je niet verwacht of had bedacht. We zijn tenslotte een theater…

Geef je gasten de ervaring
van het onverwachte

Van een klein gezelschap tot een groep van wel 800 gasten. De ruimte is er, met ons theater & 25 subzalen. Onze chefs, gastheren en gastvrouwen ontvangen jou en je gasten met open armen.

De mogelijkheden zijn net zo eindeloos als jouw wensen. Vertel ze ons, wij denken mee en verder. Over een verrassend thema, over de sfeer en aankleding en over de gastronomische hoogstandjes waar uw gasten van mogen genieten. Wat je ook wilt, samen maken we het weergaloos en onvergetelijk.

Populaire feesten Theater Buitensoos

Laat je verrassen en verwonderen. Hier vertellen al je zintuigen dat je op een bijzondere plek bent. Theater Buitensoos is de locatie waar alles mogelijk is, een setting waar alles kan.

Bedrijfsfeest

In de door jouw gekozen kleur, sfeer en uitstraling

Sitting dinner

Smaken, geuren en kleuren die alle zintuigen prikkelen

December to remember

Van eindejaarsquiz tot dancing on demand

Publieksfeest

Uniek voor jouw thema feest

Een rondleiding door ons theater of een persoonlijke offerte op maat?

Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk locatie bezoek. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat je de magie van Theater Buitensoos pas écht voelt wanneer je er middenin staat.

Tegelijkertijd informeren we je vrijblijvend over de mogelijkheden binnen het theater en bespreken we graag samen alle opties en ideeën voor jouw event.

Marijke van der Weide

Commercieel Manager Theater Buitensoos

Welke feesten wij al hebben mogen verzorgen?

  • RDW

  • ING

  • Abbvie

  • Wehkamp

  • Justid

  • Scania

  • De Rubberboot

  • Disco Dance Classics

  • Isala benefietgala

CLIENT CASES

de rubberboot

Ruim 1250 deephouse lovers werden verwelkomd voor alweer de tweede editie van De Rubberboot Indoor Festival! Een main area met de fijnste deephouse dj’s en uiteraard een tweede area met de lekkerste dansbare funky platen van vroeger tot nu.

Jouw feest in Theater Buitensoos?

Deel jouw feest ambitie met ons

Geef je doelen, dromen of ideeën aan ons door. Of kom langs voor een vrijblijvende rondleiding. Wij denken graag met je mee.

Ontvang een offerte op maat

Wij brengen de beste mogelijkheden in kaart voor jouw event of congres. Vragen? Wij nemen graag persoonlijk de offerte met je door.

Maak impact met jouw verhaal!

Dit is jouw podium. Ervaar het unieke moment en maak impact met jouw boodschap. Dit zullen jouw gasten niet snel vergeten.