Het hybride antwoord op uw meeting uitdaging

Apart but together! Langzaam gaat Nederland weer van het slot, daarom is het ook hoog tijd om na te denken over je seminar, congres of medewerkersbijeenkomst. Er zijn verschillende redenen om deze hybride in te steken. Al eens gedacht aan de talloze voordelen?

Groots samenkomen in het ‘nieuwe normaal’, het is een uitdaging maar zeker haalbaar! Het hybride congres is de perfecte combinatie van een intieme live setting en een livestream verbinding. Simpel gezegd: via internet zijn jouw deelnemers of gasten online aanwezig bij je congres of event. Dé manier om juist in deze tijden met elkaar in contact te blijven. Heb je vragen rondom je event of ben je op zoek naar een geschikt alternatief? Onze experts staan voor je klaar om je te adviseren en om jouw zorgen uit handen te nemen.

Kijk vooral eens naar ons aanbod in livestreampakketten om jouw hybride event te organiseren. Je meeting laten opnemen om te delen en later terug te kijken? Alles is mogelijk. Je kunt via deze weg nog steeds bijeenkomen in een geaccepteerde omgeving om jouw doelen te bereiken.

 

Ook voor de kleinere bijeenkomsten bieden wij een uitstekende oplossing.

 

Cateringmogelijkheden

Wil je de aanwezigen tijden de livestream ook voorzien van een hapje en een drankje? Dit kan zeker! Onze chefkok Barry gaat graag in gesprek om samen tot een mooi foodvoorstel te komen en onze Banqueting Manager en zijn team bieden jullie graag iets te drinken aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk de cateringmogelijkheden

 

Theater Buitensoos Diner 2

 

Hartig.nl & BesteBrownies.nl

Je gasten ook tijden het livestream event voorzien van wat lekkers? Denk dan eens aan Hartig.nl of BesteBrownies.nl

Hartig.nl staat voor fresh coffee & best sandwiches met bijzonder brood als basis. “Lunch in a BOX” is de manier waarop wij de lunch bezorgen. van lunchboxen (brood, salade of vega) per persoon voor uw vergaderlunch tot een rijk gevulde lunchtafelBOX inclusief fruitBOX als dagelijkse lunch met uw team.

De Beste Brownies van Nederland, nu beschikbaar voor heel Nederland! Onze XL brownies zijn huisgemaakt volgens uniek Hartig.nl recept om thuis of op de zaak van te genieten. Kies je verzenddatum, gewenste aantal en bestel direct in onze webshop. binnen 1 á 2 dagen bezorgt de postbode jouw traktatie in de brievenbus. 

Meer informatie Hartig.nl

Meer informatie BesteBrownies.nl

Uiteraard is Theater Buitensoos ook helemaal ingericht op de 1,5 meter maatregelen en volgen wij strikt de richtlijnen van het RIVM. Deze hebben wij vertaald in onze Meeting Hygienics. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Kijk dan deze video voor een sfeerindicatie.

Meer informatie?

Heb je vragen of ben je nieuwsgierig naar meer informatie over ons ‘Studio Buitensoos’? Wij helpen je graag verder! Vul ons contactformulier in en we nemen dezelfde dag nog contact met je op.

 

 

Contact
First