Het hybride antwoord op uw meeting uitdaging

Groots samenkomen in het ‘nieuwe normaal’, het is een uitdaging maar zeker haalbaar! Het hybride congres is de perfecte combinatie van een intieme live setting en een livestream verbinding. Simpel gezegd; via het internet zijn uw deelnemers of gasten online aanwezig bij uw congres of event. Dé manier om juist in deze tijden met elkaar in contact te blijven. Heeft u vragen rondom uw event of bent u op zoek naar een geschikt alternatief? Onze experts staan voor u klaar om u te adviseren en uw zorgen uit handen te nemen.

  • U wilt uw congresdoelstelling niet zomaar laten varen en dit jaar nog behalen?
  • U bent genoodzaakt om na te denken over uw event budget en andere alternatieven?
  • U bent in voor nieuwe kansen en op zoek naar productieve mogelijkheden?

Kijk vooral eens naar ons aanbod in live stream pakketten om uw hybride event te organiseren. Uw meeting laten opnemen om te delen en later terug te kijken? Alles is mogelijk. U kunt via deze weg nog steeds bijeenkomen in een geaccepteerde omgeving om uw doelen te bereiken.

 

Hybrid Service Start- pakket

 

Hybrid Service Interactive- pakket

 

Basic Hybride Livestream- pakket

Medium Hybride Livestream- pakket

Extended Hybride Livestream- pakket

 

Ook voor de kleinere bijeenkomsten bieden wij een uitstekende oplossing. Klik hier!

Meer informatie?

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig naar meer informatie over onze pakketten? Bent u geïnteresseerd in onze diensten en komt u graag in contact met een van onze experts om samen tot een gepast resultaat te komen?

Vul ons contactformulier in en we nemen dezelfde dag nog contact met u op.

Healthy Livebox

Theater Buitensoos heeft special voor de hybrid meetings een exclusieve livestream catering box ontwikkeld. Normaal gesproken verwennen wij uw gasten op locatie met onze heerlijke lekkernijen en dranken. Dat is helaas niet voor iedereen mogelijk tijdens een hybride livestream. De Healthy Livebox biedt dé uitkomst om toch uw gasten die thuis zitten te verwennen! Daarnaast heeft deze box vol smaakvolle healthy drinks & bites alles in zich om er voor te zorgen dat de aandacht erbij gehouden wordt tijdens uw webinar of online awardshow! Naast de drinks & bites kunt u zelf een flyer of boodschap toevoegen aan de box!

Waarom kiezen voor ons:

  • Technische middelen en experts voor het live streamen van uw congres
  • Mogelijkheid tot gebruik maken van een sprekerscoach
  • Een plug & play locatie voorzien van al uw event wensen