– Het hybride antwoord op uw event uitdaging –

jouw hybride event live vanuit zwolle

De perfecte combinatie van een intieme live setting en een livestream verbinding. Simpel gezegd: via het internet zijn jouw deelnemers of gasten online aanwezig bij jouw congres of event.

Al jouw livestream mogelijkheden onder één dak

Groots samenkomen?! Het hybride congres is de perfecte combinatie van een live setting en digitale verbinding. Simpel gezegd; een deel van jouw gasten zijn  online aanwezig bij jouw congres of event.

Heb je vragen rondom jouw event of ben je op zoek naar een geschikt alternatief?
Wij staan voor je klaar om je te adviseren en jouw zorgen uit handen te nemen.

Studio Buitensoos

Studio Buitensoos biedt je de mogelijkheid om door middel van een compleet ingerichte livestream studio jouw event digitaal en uiterst professioneel te organiseren. Of dit nu in de vorm van een congres, talkshow of webinar is.

Een sterk, afwisselend en groots online event organiseren en aan jouw doelgroep aanbieden? Wij hebben ons authentieke en volledig gemoderniseerde Theater Buitensoos uit 1890 volledig ingericht als studio. Inclusief alle benodigde technische faciliteiten zoals professioneel licht en een hoogstaand camera pakket. Uiteraard zorgen we ook voor de technische expertise en ondersteuning tijdens het gehele event.

Populaire hybride meetings Theater Buitensoos

Laat je verrassen en verwonderen. Hier vertellen al je zintuigen dat je op een bijzondere plek bent. Theater Buitensoos is de locatie waar alles mogelijk is, een setting waar alles kan.

Klik afbeelding
voor meer info

Een rondleiding door ons theater of een persoonlijke offerte op maat?

Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk locatie bezoek. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat je de magie van Theater Buitensoos pas écht voelt wanneer je er middenin staat.

Tegelijkertijd informeren we je vrijblijvend over de mogelijkheden binnen het theater en bespreken we graag samen alle opties en ideeën voor jouw event.

Marlon Bont

Congres & Event Expert

Welke hybride events wij al hebben mogen verzorgen?

  • Prelum Uitgevers

  • Wensink

  • Provincie Overijssel

  • Accare

  • Sercuritas

  • ChristenUnie

CLIENT CASES

landelijk congres flexwonen

Op 14 oktober vond het Landelijk congres Flexwonen 2020 plaats. Provincie Overijssel, het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, het Expertisecentrum Flexwonen en Platform31 organiseerden gezamenlijk het online congres Flexwonen.

Jouw hybride meeting in Theater Buitensoos?

Deel jouw hybride ambitie met ons

Geef je doelen, dromen of ideeën aan ons door. Of kom langs voor een vrijblijvende rondleiding. Wij denken graag met je mee.

Ontvang een offerte op maat

Wij brengen de beste mogelijkheden in kaart voor jouw event of congres. Vragen? Wij nemen graag persoonlijk de offerte met je door.

Maak impact met jouw verhaal!

Dit is jouw podium. Ervaar het unieke moment en maak impact met jouw boodschap. Dit zullen jouw gasten niet snel vergeten.