Lees en download hier alle benodigde informatie

Onbegrensd en grenzeloos. Dat is Theater Buitensoos. De eventlocatie met het beste van alles: een historische theaterzaal, innemende foyers en een ongekende veelheid aan zalen. Je zal onder de indruk zijn. Net als jouw gasten. 

AANREIZEN
Reis je aan met de auto? Vanaf de A28 neem je afslag centrum (vanuit het noorden) of afslag zuid (vanaf het zuiden) en volg de bordjes station of download onze routekaart. Parkeer in “Parkeergarage Stationsplein” direct tegenover onze hoofdingang of op het parkeerterrein (ingang Stationsweg) op één van de bijna 400 parkeerplaatsen.

Kom je met het openbaar vervoer? Dan is het vanaf het bus & treinstation Zwolle Centraal maar 2 minuten/60 stappen lopen. Het markante gebouw waar Theater Buitensoos zich in bevindt is niet te missen, maar voor de zekerheid hebben we ook een looproute voor je gemaakt.

OVERNACHTEN 
Wil je de avond voorafgaand aan het evenement overnachten of je verblijf in Zwolle nog een nachtje verlengen? Zwolle beschikt over een ruim aanbod aan hotels en overnachtingsmogelijkheden. Wij bevelen je onze buren Bilderberg Grand Hotel Wientjes en Pillows Grand Hotel ter Borch van harte aan.

KINDEST SERVICE
We vinden het belangrijk dat je je thuis en op je gemak voelt bij ons. Laat het ons dan ook beslist weten als we je ergens mee kunnen helpen. Stropdas met een koffievlek, een nieuwe panty nodig, opladers en stekkertjes vergeten, een lege accu? Wij zijn er voor je.

De theaterzaal ademt de allure van toen, heeft de faciliteiten van vandaag en biedt de mogelijkheden van morgen. Het podium met zijn coulissen en orkestbak is authentiek, de lichtshow en techniek zijn ronduit vernieuwend. Dat maakt onze zaal uniek en grenzeloos flexibel. Magisch, dat is het juiste woord.

DIEETWENSEN EN ALLERGIEËN
Heb je allergieën of dieetwensen, laat het de congres/evenementorganisator dan op tijd doorgeven. Wij zorgen graag voor een smakelijk en passend alternatief.

MINDERVALIDEN
Ons gehele pand (met uitzondering van drie zalen) is ook toegankelijk voor je als je gebruikmaakt van een scootmobiel of rolstoel. Zowel op het parkeerterrein als in de garage zijn invalidenparkeerplaatsen waar je gebruik van kunt maken en indien aan de orde is er ook een lift.

PLATTEGRONDEN
Ben je nieuwsgierig naar hoe onze locatie er op een plattegrond uitziet? Ga je een evenement organiseren waarbij je graag de afmetingen van Theater Buitensoos wilt weten of bijvoorbeeld een stoelplan wilt inzien? Onderstaand tref je ze aan in de bijlagen.

HULPHONDEN
Huisdieren zijn niet toegestaan maar voor hulphonden maken wij uiteraard een uitzondering.

 

 

PLATTEGRONDEN


Begane grond

Eerste etage

Tweede etage

Theaterzaal & tribune

Balkon

Afmetingen

Technische Specificaties