Onbegrensd en grenzeloos. Dat is Theater Buitensoos.

Onbegrensd en grenzeloos. Dat is Theater Buitensoos. De eventlocatie met het beste van alles: een historische theaterzaal, innemende foyers en een ongekende veelheid aan zalen. Je zal onder de indruk zijn. Net als jouw gasten. 

HET THEATER
Weet je nog wanneer je je voor het laatste verwonderde? In onze theaterzaal overkomt het je zeker. Deze historische ruimte verrast haar bezoekers al meer dan honderddertig jaar. En vandaag de dag meer dan ooit.

De theaterzaal ademt de allure van toen, heeft de faciliteiten van vandaag en biedt de mogelijkheden van morgen. Het podium met zijn coulissen en orkestbak is authentiek, de lichtshow en techniek zijn ronduit vernieuwend. Dat maakt onze zaal uniek en grenzeloos flexibel. Magisch, dat is het juiste woord.

DE FOYERS
Ruimtelijk en gezellig, indrukwekkend en intiem. De foyers van Theater Buitensoos zijn de plek voor momenten met impact. Van kleine ideeën tot grootse wensen. Wat je ook wilt bereiken met jouw event, hier vind je de ruimte voor onvergetelijke ontmoetingen.

DE SUBZALEN
Theater Buitensoos doet je verrassen. In beleving én in omvang. Onze theaterzaal wordt omringd door wel dertig even flexibele en verfrissende ruimten (zie: zalenoverzicht). Een vergadering in kleine setting? Dit is jouw plek. Een training voor een team van serieus formaat? Kom eens langs en verwonder je over de mogelijkheden.

BEREIKBAARHEID
Zoveel verrassende en praktische ruimten, je vindt ze in Theater Buitensoos. En het mooie is: we zijn perfect bereikbaar, hoe je ook reist. Recht tegenover station Zwolle, volop parkeerplaatsen achter onze locatie en pal aan de overzijde, bussen stoppen voor onze entree én we zitten op twee minuten lopen van het Zwolse stadscentrum. Wat wil je nog meer?