Wat je ook wilt, samen maken we het magisch

Verbazing en verwondering horen bij Theater Buitensoos. En bij jouw event. Samen maken we het magisch. Met alles wat we hier in huis hebben. Onze mogelijkheden zijn grenzeloos, onze ideeën onbegrensd en onze mensen grensverleggend.

MULTIFUNCTIONEEL OP ELK NIVEAU

De mogelijkheden van onze theaterzaal zijn net zo eindeloos als jouw wensen. Spreek je ze uit, dan bewegen onze locatie en onze mensen daarin mee. Techniek en ruimte vormen geen beperking. Ook onze creativiteit en vindingrijkheid kennen geen limiet. Grenzeloos flexibel, dat is het toverwoord.

AUTHENTIEK TOT IN DE DETAILS

Theater Buitensoos is authentiek in elk detail en in alles wat we doen. Je voelt het in onze historische theaterzaal, je ervaart het in onze kleurrijke kijk op beleving en je proeft het in onze ongekende oplossingen. Oorspronkelijk en opmerkelijk origineel, dat is ons recept voor betoverende events en inspirerende momenten.

TECHNIEK ZONDER GRENZEN

Een onuitwisbare indruk en verblufte gezichten. Dat is wat je wilt bereiken met jouw event. Wij weten waar ’t hem in zit: grootse effecten en kleine details. Overweldigende kleuren, ruimtevullende lichteffecten en sterke staaltjes techniek prikkelen alle zintuigen. Jouw wensen worden wonderen bij Theater Buitensoos.

MENSEN MET PASSIE EN IDEEËN

Magie zit in ons theater en zeker ook in onze mensen. Of moeten we zeggen: tússen onze mensen. Juist de bundeling van al onze kennis, passie en verbeeldingskracht leidt tot de meest authentieke ideeën. Synergie, energie, magie. Het is onze formule voor onvergetelijke momenten en ontmoetingen.

CULINAIR SPRAAKMAKEND EN SMAAKMAKEND

Net als jij maken ook wij graag indruk op jouw gasten. Onze chefs zorgen voor culinaire verwondering met verrassende smaken en verleidelijke geuren. Eerlijke producten, de juiste timing en smaken die jouw event versterken. Betoverend culinair vermaak uit de keuken van Theater Buitensoos.

We vertellen graag over de magie van Theater Buitensoos, dat snap je. Maar eigenlijk moet je het zelf beleven. Kom eens langs en ontdek een wereld aan inspiratie en mogelijkheden.


Ja, ik kom kijken