Het najaar zit op jou te wachten. Grote drukte verwacht.

In april en mei nodigen wij je graag uit voor een persoonlijk locatiebezoek. Waarom? We willen je graag in alle rust onze locatie laten zien. In de afgelopen maanden hebben we er alles aangedaan om Theater Buitensoos weer klaar te maken voor de heropening die we op korte termijn verwachten. Zo is er flink schoongemaakt, opgeruimd en geschilderd, zodat ons pand er weer op en top uitziet.

Het najaar begint nu al erg druk te worden, en daarom kijken we graag samen naar de mogelijkheden voor jouw event. We informeren je graag over de mogelijkheden voor fysieke bijeenkomsten in de Nieuwe Buitensociëteit, maar ook over onze digitale mogelijkheden voor bijvoorbeeld Hybrid Meetings. Daarnaast bieden we ook nieuwe mogelijkheden om online te verbinden met je relaties of deelnemers, met ons nieuwe concept Studio Buitensoos. We vertellen je er graag alles over!

Maar, de belangrijkste reden voor deze uitnodiging is ons grote verlangen om elkaar weer te zien. Dit keer niet digitaal, maar fysiek. Mensentaal is toch heel iets anders dan digitaal. Mensen kunnen niet zonder elkaar en willen elkaar opzoeken en ontmoeten. Wij kijken er al maanden naar uit om dat weer te gaan doen. Jij ook? Maak dan snel een afspraak!


Bekijk hier onze routekaart en looproute. Direct een afspraak maken voor een locatiebezoek? Dat kan eenvoudig middels onderstaande button. Voor overige vragen kun je contact opnemen met onze Commercieel Manager Marijke!