Management Trainee Banqueting

Ben jij de aardigste stagiair van Nederland? Bij Nieuwe Buitensociëtiet Zwolle zijn we vanaf september 2022 op zoek naar een enthousiaste, en leergierige stagiair voor ons banqueting team.

Alles is mogelijk binnen de Buitensociëteit, maar we komen handjes en voetjes te kort! Ben jij de operationele duizendpoot die staat te springen om te groeien en te leren op operationeel, leidinggevend, event en creatief vlak? Kan, en wil jij, kleurrijk het verschil maken? Heb je een positieve instelling, humor en een enorme dosis leergierigheid…dan hebben wij een ontzettend leuke stageplek voor je per September!

Wie zijn wij?

“Nieuwe Buitensociëteit Zwolle geeft uw bijeenkomst een podium.” Dat zegt eigenlijk alles. Met onze centrale ligging op slechts 60 stappen van station Zwolle geven we zakelijk Nederland letterlijk een podium voor hun verhaal. Met 32 zaaloplossingen en een brasserie is er altijd een passende oplossing voor een bijeenkomst op maat. Of het nu gaat om een vergadering, training of seminar. Daarnaast biedt ons unieke Theater Buitensoos met haar 792 (flexibele) stoelen ruimte aan congressen en events tot 1250 personen.

De medewerkers van Nieuwe Buitensociëteit maken dagelijks het verschil, zij stellen elke dag alles in het werk om de verwachtingen van hun gasten te overtreffen met als doel teruglustige gasten. “Dat jij je thuis voelt is ons streven. Met puurheid in aandacht, doelgerichtheid en energie krijgt jouw event het podium dat het verdient. Gasten ervaren de Buitensoos als bijzonder vanwege de warme contactmomenten met onze medewerkers, het tot in de details meedenken, de enorme mate van flexibiliteit en de professionele en no nonsense manier van samenwerken. De aardigheid van de medewerkers wordt gewaardeerd door gasten met een 8,5. Daar zijn we trots op!. We zijn een hecht en nuchter team waarin niet alleen de gast centraal staat, maar waar we ook voor elkaar zorgen. We houden van keihard werken en keihard lachen.

Taken en verantwoordelijkheden

Als Banqueting Management Trainee ondersteun je de Banqueting Manager en Banqueting Supervisors. Het doel is om het banqueting team te voorzien van de juiste informatie zodat de operatie vloeiend en moeiteloos gedraaid kan worden. Tijdens deze management stage assisteer je bij de uitvoering van administratie taken voor de banqueting afdeling, alsmede bij de operationele uitvoer in onder andere het restaurant, de bar en de zalen met als doel om jou op te leiden tot leidinggevende.

 • De gehele banqueting afdeling voorzien van de juiste informatie zodat zij de dagelijkse operatie vloeiend kunnen draaien;
 • Maken en analyseren van financiële rapportages voor de banqueting afdeling;
 • Toezien, bijhouden en analyseren van alle gewerkte uren op de banqueting afdeling;
 • Ondersteunen in de operatie met als doel om jouw leidinggevende vaardigheden te optimaliseren;
 • Beheren van de banqueting stockvoorraad;
 • Het opzetten/optimaliseren van het introductie- en inwerkprogramma voor nieuwe banqueting medewerkers;
 • Verder uitrollen, optimaliseren en borgen van onze Kindest Regardz Ritualz tbv een optimale gast beleving;
 • Ontwikkeling en uitvoer van nieuwe F&B concepten;
 • Uitvoering van operationele werkzaamheden t.b.v. vergaderingen, trainingen, congressen en events en aansturing van een shift.

Wat bieden wij

Binnen de Nieuwe Buitensociëteit behandelen wij jou niet als een stagiair, maar als een collega. De deur van iedereen staat ten alle tijdens open, en is er een ongedwongen, informele sfeer. Daarbij zullen wij er alles aan doen om jou zoveel mogelijk te leren, zodat jij volledig voorbereid uit je stageperiode komt!

Het eventuele project voor deze stage wordt in overleg met jouw leidinggevende bepaald.

Wat vragen wij

 • Volgt een opleiding op hbo-niveau; bij voorkeur hotel management;
 • Zeer vaardig in omgang met computersystemen als Ms-Outlook, MS-Word, MS-Excel, MS-PowerPoint. Daarnaast de aanleg voor het snel eigen maken van het werken met nieuwe computersystemen;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geraakt voor deze stage en onze organisatie, maar heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen via onderstaand formulier of telefonisch via 038 426 02 60.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren!