Vergaderen in het Nieuwe Normaal

Zodra de piek van de coronaverspreiding tot het niveau gedaald is dat Nederland voorzichtig weer in bedrijf gaat, zullen we met z’n allen op zoek gaan naar ‘het nieuwe normaal’. Onze normen en waarden zullen blijvend veranderen en we zullen bewuster om (dienen te) gaan met hygiëne en ‘de anderhalve meter samenleving’ vraagt om aanpassingen, in onze mindset en in praktische zin.

Daarom introduceren wij de Meeting Hygienics; onze hygiëne formule die volledig aansluit op de geldende RIVM maatregelen en waarmee we zorgdragen voor een veilige en hygiënische meeting omgeving. Zo zijn onze locatie én service inmiddels ingericht op de 1,5 meter norm, is de routing aangepast conform ‘altijd rechts is always right’, desinfecteren we contactpunten de hele dag door en hebben we aanpassingen gedaan in ons food & beverage assortiment. Onze Meeting Hygienics Managers houden alles nauwlettend in de gaten, adviseren medewerkers en gasten en doet een beroep op ieders solidariteit om samen zorg te dragen voor een fijne, hygiënische omgeving.

Klik hier voor alle details.

Help jij mee met het doorontwikkelen van onze Meeting Hygienics? Deel jouw tips en/of ideeën via onderstaande button!

De 7 Hygienics

Onze uitgangspunten & beloftes

 

Meeting Hygienics Manager

Bij Theater Buitensoos is dagelijks één van onze vier Meeting Hygienics Managers op locatie aanwezig om alle maatregelen nauwlettend in de gaten te houden. De Meeting Hygienics Manager adviseert daarnaast medewerkers en gasten en doet een beroep op ieders solidariteit om samen zorg te dragen voor een fijne, hygiënische omgeving. Bij binnenkomst op onze locatie, ziet u bij de receptie wie de Meeting Hygienics Manager van de dag is.

Wilt u meer weten over onze Meeting Hygienics Formule? Neem dan gerust contact met ons op!

Team - Roelof de Vries                   Team - Barry Nijstad
Roelof de Vries                               Barry Nijstad
Banqueting Manager                     Chef-kok
Team - Mariska aan het Rot                   
Mariska aan het Rot                        Arie van Ooijen
Supervisor Receptie                        Banqueting Medewerker

 

Waarom kiezen voor ons:

  • Invulling van onze services op basis van het 'nieuwe normaal'
  • Een veilige en hygiënische meeting omgeving
  • Hygiëne formule o.b.v. RIVM maatregelen en de 1,5 meter social distancing norm