300 man? Ja het kan!

Juist in deze tijden beseffen we ons dat het uitdagend is om een oplossing te bedenken om voor uw live event toch doorgang te laten vinden. Maar juist nu beseffen we ons ook hoe belangrijk het is om elkaar (weer) te blijven en te gaan ontmoeten. Elk congres, ongeacht het aantal gasten, kan gewoon plaatsvinden. Wij hebben de verschillende vormen en oplossingen hiervoor al voor u uitgewerkt. Op deze wijze kan niet alleen uw geplande event doorgang vinden, maar kunnen vooral uw doelstellingen behaald worden. Hierbij hebben we uiteraard rekening gehouden met de 1,5 meter afstandsmaatregel en alle geldende hygiëne voorschriften. Samen met ons creatieve team gaan wij ervoor zorgen dat uw congres en/of event bij ons gerealiseerd wordt en dat uw gewenste impact wordt bereikt. Bent u benieuwd hoe wij dit samen gaan doen? Bekijk dan onze opties hieronder en download onze whitepaper.

 

Klik hier voor onze whitepaper

 

Rollend Congres

Op een veilige manier groots bijeenkomen bieden wij aan door gebruik te maken van verschillende eventruimtes in combinatie met Theater Buitensoos. Op hetzelfde moment worden er verschillende programma’s aangeboden in diverse ruimtes, vervolgens rouleren de gasten. Meerdere programma onderdelen draaien dus synchroon naast elkaar. Hiermee waarborgen we de 1,5 meter afstand tussen de deelnemers en kunnen we de Meeting Hygienics volledig en veilig hanteren.

 

 

Verspreid bij elkaar

Wij laten uw congres plaatsvinden door te werken met verschillende tijdslots. Het programma wordt meerdere malen op één dag (of over meerdere dagen verspreid) voor verschillende groepen georganiseerd. Bijvoorbeeld een ontbijtsessie, gevolgd door een lunchsessie en een dinersessie. Door de spreiding over de dag kunnen we de 1,5 meter tussen het aantal deelnemers per ruimte garanderen, daarbij heeft u de gelegenheid om al uw gasten live te ontmoeten. Daarnaast creëert u ook een hogere interactie met uw doelgroep. Uw gasten zijn korter aanwezig bij uw evenement, maar krijgen wel die unieke congreservaring.

 

 

congreslocatie-theater-buitensoos-zwolle (1)

 

Hybride onder één dak

De perfecte combinatie tussen een live event en het waarborgen van de hygiëne maatregelen. Het programma in Theater Buitensoos is live te volgen door de gasten in de zaal zelf en is middels een livestream verbinding in de andere eventruimtes te volgen. Ons Hybrid Meetings- concept wordt hier ingezet.

Uiteraard behoort een combinatie van een live event en een livestream voor de gasten thuis ook tot de mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie over onze ‘Hybrid Meeting’- pakketten.

Voordeel: de deelnemers zitten niet thuis vanaf de bank live mee te kijken, maar vanuit één van onze eventruimtes. De inhoud blijft gelijk; de impact, uw bereik en onderlinge interactie is aanzienlijk groter.

 

 

 

 

Koop 1 – Krijg 1

Uiteraard bieden we u graag de mogelijkheid om uw originele programma en congres indeling te behouden. Is uw congres doelgroep te groot voor een congres in 1 dag, dan bieden we graag de mogelijkheid om hetzelfde congres de volgende dag nog een keer te organiseren. In deze vriendelijke formule betaalt u bij ons de zaal voor één dag en krijgt u de tweede dag van ons. Tevens zijn hier combinaties mogelijk met entertainment en/of inspirerende sprekers.

Klik hier voor onze whitepaper

 

Thuis in Zwolle

In een intieme setting een thuisgevoel creëren bij uw klanten? Kies dan voor ons Thuis in Zwolle concept en kom samen in ons ‘Thuistheater’. Ons theater uit 1890 hebben wij ingericht in een huiselijke 1,5 meter opstelling en sfeer. Uitstekend geschikt voor intieme congressen tot ongeveer 150 personen gericht op interactie en inspiratie.

 

 

 

Uiteraard is Theater Buitensoos ook helemaal ingericht op de 1,5 meter maatregelen en volgen wij strikt de richtlijnen van het RIVM. Deze hebben wij vertaald in onze Meeting Hygienics. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Kijk dan deze video voor een sfeerindicatie.

 

Benieuwd naar onze oplossingen op #1M5 voor uw bedrijfsevent? Klik dan hier en kom meer te weten over onze arrangementen rondom de feestdagen! ‘Let’s make it a December to Remember!’

 

Meer informatie?

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig naar meer informatie over ons ‘Congres Carrousel’? Wij helpen u graag verder, vul ons contactformulier in en we nemen dezelfde dag nog contact met u op.

 

 

Contact
First