Dag van de Event Manager!

Dag van de Event Manager!

Ode aan de Event Manager

Want.. vandaag is jullie dag! Wist je dat het beroep Event Manager al jaren in de top 5 van meest stressvolle banen staat? Dit verdiend wat extra waardering! 

Het plannen van een evenement is een hele klus. Hoge verwachtingen, last-minute aanpassingen, harde deadlines, flexibiliteit en creativiteit zijn zo een paar dingen waar een Event Managers dagelijks mee moet omgaan. De mooiste en meest bijzondere momenten van onze meeting experts lees je hieronder!

‘’Mijn mooiste event was een personeelsfeest waar 855 mensen waren! Zij wilden allemaal zitten en omdat we 792 theaterstoelen hebben, hadden we ervoor gekozen om deze te vervangen voor steckchairs. Na het plenaire gedeelte gingen mensen naar de andere ruimtes waar wij 20 minuten hadden om de zaal leeg te halen en klaar te zetten voor een feest! 20 minuten later speelde daar een fantastische band en waren de eerste gasten aan het dansen’’Marijke van der Weide, Commercieel Manager.

‘’Mijn mooiste moment was toen ik de aanvraag kreeg vanuit de Zwolse Stadsproductie. Ik kreeg een telefoontje dat een klant opzoek was naar een locatie om een knallende afsluiter van de ‘week van de zorg’ te organiseren. Ik heb ze uitgenodigd om de locatie gelijk te komen bekijken en ze maakten mij super enthousiast met alle plannen die ze hadden. Ze wilden rapper Snelle over laten komen, laat ik daar nou net groot fan van zijn! Ik werd heel gemotiveerd van de samenwerking met hun, alles verliep op rolletjes. We zijn op het moment nog druk bezig met de voorbereidingen voor het event’’. – Sander Jansen, Meeting Expert.

“Mijn mooiste event….best lastig om er één te kiezen, aangezien juist het mooie van mijn baan als event manager is dat elk event weer anders en uniek is! Met een warm gevoel kijk ik wel terug op een jubileumfeest voor 700 personen wat onlangs in Theater Buitensoos heeft plaatsgevonden. Dit omdat er diverse partijen bij betrokken waren, zoals techniek, entertainment, artiesten en aankleding, wat inhoudt dat een goede communicatie zeer belangrijk is. De samenwerking verliep zeer goed en soepel. En wanneer de CEO op de dag van het feest binnenloopt en aangeeft gelijk het WOW gevoel te ervaren, dan weet je dat we het als team goed hebben gedaan!” – Marieke Dijkstra, Meeting Expert.

Wil jij nou ook je eigen event plannen? Onze meeting experts zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00-17:00 uur!