Oproepkracht servicemedewerker banqueting

Verblijd jij iedereen met jouw glimlach en denk je altijd na over hoe je het een gast naar haar zin kan maken. Ben je enthousiast, flexibel en vrolijk? Ja, ja, ja, ja en ja? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Voor Nieuwe Buitensociëteit zijn we per direct op zoek naar een vrolijke oproepkracht voor ons banqueting team. Een Service Medewerker Banqueting die met haar/zijn energie, sprankelend het verschil kan maken in de dag van onze gasten, maar ook richting zijn/haar collega’s. Word jij onze nieuwe collega?

Wie zijn wij?

“Nieuwe Buitensociëteit Zwolle geeft uw bijeenkomst een podium.” Dat zegt eigenlijk alles. Met onze centrale ligging op slechts 60 stappen van station Zwolle geven we zakelijk Nederland letterlijk een podium voor hun verhaal. Met 32 zaaloplossingen en een brasserie is er altijd een passende oplossing voor een bijeenkomst op maat. Of het nu gaat om een vergadering, training of seminar. Daarnaast biedt ons unieke Theater Buitensoos met haar 792 (flexibele) stoelen ruimte aan congressen en events tot 1250 personen.

De medewerkers van Nieuwe Buitensociëteit maken dagelijks het verschil, zij stellen elke dag alles in het werk om de verwachtingen van hun gasten te overtreffen met als doel teruglustige gasten. “Dat jij je thuis voelt is ons streven. Met puurheid in aandacht, doelgerichtheid en energie krijgt jouw event het podium dat het verdient. Gasten ervaren de Buitensoos als bijzonder vanwege de warme contactmomenten met onze medewerkers, het tot in de details meedenken, de enorme mate van flexibiliteit en de professionele en no nonsense manier van samenwerken. De aardigheid van de medewerkers wordt gewaardeerd door gasten met een 8,5. Daar zijn we trots op!. We zijn een hecht en nuchter team waarin niet alleen de gast centraal staat, maar waar we ook voor elkaar zorgen. We houden van keihard werken en keihard lachen.

Jouw profiel

Als Servicemedewerker Banqueting vragen wij jou om de aardigste te zijn en tegelijkertijd flink de handen uit de mouwen te steken. Het werk van een Servicemedewerker Banqueting omvat alle zaken van het treffen van de voorbereidingen van bijeenkomsten, het verzorgen van de gast gedurende de dag tot het opruimen en schoonmaken nadien. Een gastheer of gastvrouw die weet van aanpakken dus; of het nu om werkzaamheden in de vergaderzalen, het restaurant, de foyers of achter de schermen gaat. Van vergadering en training voor 10 personen tot congres en bedrijfsfeest van 1000 personen. Wij werken in shifts zodat wij de hele dag en avond door voor onze gasten paraat staan. Gedurende een shift werk je samen met je collega’s aan een wow-experience voor onze gasten.

Wat bieden wij

 • Werktijden op basis van jouw beschikbaarheid (bijvoorbeeld de avonden en weekenden naast je studie, of juist een aantal doordeweekse dagen);
 • Een gemotiveerd team wat je met open armen ontvangt en hard kan lachen;

 • De mogelijkheid om nooit meer aan cardio te doen (je zet bij ons elke dag meer dan genoeg stappen);
 • Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao;
 • Een jaarcontract met intentie tot verlenging;
 • Vrijheid voor eigen inbreng en mogelijkheid tot persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • Eén gratis overnachting per jaar voor jezelf, alsmede de mogelijkheid tot kortingsvouchers
  voor je familie en/of vrienden, geldig in Airport Hotel Rotterdam of Berghotel Amersfoort;
 • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten,
  zoals het jaarlijkse zomer- en nieuwjaarsevent;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekeringen (we hebben collectieve regelingen met Aevitae,
  Menzis en Zilveren Kruis).

Wat vragen wij

 • We zoeken iemand die vooral gewoon heel veel goede zin heeft;
 • Een groot hart is veel belangrijker dan jouw c.v.;
 • Je praat lekker weg in het Nederlands;
 • Je bent flexibel, enthousiast en vrolijk!

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geraakt voor deze functie en onze organisatie, maar heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen via onderstaand formulier of telefonisch via 038 426 02 60.

Solliciteren d.m.v. een brief of c.v. vinden wij niet nodig, maar mag altijd. We zijn vooral benieuwd naar jou als mens en plannen graag een kennismakingsgesprek met je in. Klikt het van beide kanten dan ben je aangenomen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren!