Let's Energize!

Nadat heel Nederland op z’n gat heeft gelegen is het weer tijd voor nieuwe energie! Wij bieden een energieke setting om samen met je team te bouwen aan creatieve ideeën en stoere plannen. Wil je jouw team ook weer met hun neus dezelfde kant op hebben?

Kies dan één van onderstaande opties, succes verzekerd!

 

1. Chill & Think

Ga lekker met je team op een informele wijze aan de slag! Neem allen plaats op één van de gekleurde zitzakken op het podium van Theater Buitensoos, pak iets lekker te eten en drinken en ga in een grappige setting op een interactie en creatieve wijze aan de slag met jullie ideeën/plannen of hersenspinsels

 

 

 

 

 

 

2. JUMP!

Wil je een actieve houding aannemen met je team? En is dat nou juist hetgeen je ook in de dagelijkse werkzaamheden wilt bereiken? Kies dan voor de opstelling met statafels. Dit is de perfecte manier om lekker met elkaar te brainstormen en te bouwen aan een sterk team! Samen sta je sterk. Voeg hier healthy brain food aan toe en de plannen rijzen de pan uit. Good job!

 

 

 

 

 

3. We maken een kringetje…

Heb je behoefte aan meer verbinding in je team? Moeten jullie het samen voor elkaar krijgen en is ieders mening van dusdanig belang? Neem dan plaats in een kringopstelling op ons podium en geniet ondertussen van food wat je in de maling neemt…. Watch and eat!

 

 

 

 

Al deze opties worden ondergedompeld door onze LED verlichting die in alle kleuren instelbaar zijn. Kies voor groen als je energie wilt opwekken, voor rood als je de verbinding wilt versterken en voor geel als de creativiteit door de lijven moet gieren!

Lees onze bijpassende blog: ‘Hoe verlichting bijdraagt aan jouw event’ en kom meer te weten over wat licht en Kleur met je bijeenkomst doet. Heb je ook wel eens nagedacht over hoe een zaalopstelling van invloed kan zijn op jouw bijeenkomst? Lees er alles over in onze blog: ‘Zaalopstelling, wat moet je ermee?’ En als je meer wil weten over hoe je het energie-level een beetje op pijl houdt, lees dan vooral ook even onze blog: Tips voor een energieke vergadering!’

Speciaal voor deze power podiumsessies heeft onze chef-kok een mooi arrangement samengesteld met superfood en ware brain boosters! Klik hier voor meer informatie.

 

Meer informatie?

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig naar meer informatie over onze podiumsessies? Wij helpen u graag verder, vul ons contactformulier in en we nemen dezelfde dag nog contact met u op.

 

Contact
First