Let's Energize!

Na de turbulente weken die achter ons liggen en de onzekerheid die het coronavirus nog steeds met zicht mee brengt is het ook weer tijd voor nieuwe energie! Om samen te kijken naar wat vooral WEL kan. Naar nieuwe mogelijkheden & kansen, maar ook om te bouwen aan een nieuwe toekomst. Wij bieden een energieke setting om samen met jouw team te bouwen aan creatieve ideeën en stoere plannen. Wil je jouw team ook weer met alle neuzen dezelfde kant op hebben?

Kies dan één van onderstaande opties, succes verzekerd!

 

1. Chill & Think

Ga lekker met je team op een informele wijze aan de slag! Neem allen plaats op één van de gekleurde zitzakken op het podium van Theater Buitensoos, pak iets lekker te eten en drinken en ga in een uitnodigende en speelse setting op een interactie en creatieve wijze aan de slag met jullie nieuwe ideeën, plannen en hersenspinsels.

 

 

 

 

 

 

2. JUMP!

Wil je een actieve houding aannemen met je team? En is dat nou juist hetgeen je ook in de dagelijkse werkzaamheden wilt bereiken? Kies dan voor de opstelling met statafels en barkrukken. Dit is de perfecte manier om lekker met elkaar te brainstormen en te bouwen aan een sterk team! Samen sta je sterk. Voeg hier healthy brain food aan toe en de plannen rijzen de pan uit. Good job!

 

 

 

 

 

3. We maken een kringetje…

Heb je behoefte aan meer verbinding in je team? Om weer met elkaar te verbinden en naar elkaar te luisteren. Moeten jullie het samen voor elkaar krijgen en is ieders mening van groot belang? Neem dan plaats in bijvoorbeeld een kringopstelling op ons podium en geniet ondertussen van snackable food…. Watch and eat!

 

 

 

 

Welke doelstelling je ook hebt voor de dag en welke setting ook het beste bij jouw team past, bij alle bovenstaande opties zorgen wij natuurlijk voor een prachtig plaatje.

We toveren ons theater voor je om een sfeer passend bij jouw dag en mensen. Met de LED verlichting die in alle kleuren instelbaar is. Kies voor groen als je energie wilt opwekken, voor rood als je de verbinding wilt versterken en voor geel als de creativiteit door de lijven moet gieren!

Lees onze bijpassende blog: ‘Hoe verlichting bijdraagt aan jouw event’ en kom meer te weten over wat licht en Kleur met je bijeenkomst doet. Heb je ook wel eens nagedacht over hoe een zaalopstelling van invloed kan zijn op jouw bijeenkomst? Lees er alles over in onze blog: ‘Zaalopstelling, wat moet je ermee?’ En als je meer wil weten over hoe je het energie-level een beetje op pijl houdt, lees dan vooral ook even onze blog: Tips voor een energieke vergadering!’

Speciaal voor deze power podiumsessies heeft onze chef-kok een mooi arrangement samengesteld met superfood en ware brain boosters! Klik hier voor meer informatie.

 

Meer informatie?

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig naar meer informatie over onze podiumsessies? Wij helpen u graag verder, vul ons contactformulier in en we nemen dezelfde dag nog contact met u op.

 

Contact
First