Let's Energize!

 Ons podium biedt een energieke setting om samen met jouw team te bouwen aan creatieve ideeën en stoere plannen. Wil je jouw team ook weer met alle neuzen dezelfde kant op hebben? Denk dan eens aan een power podium sessie in ons Theater Buitensoos, om samen te kijken naar nieuwe mogelijkheden & kansen, maar ook om te bouwen aan een nieuwe toekomst.

Kies één van onderstaande opties, succes verzekerd!

 

1. MT Sessie

Wil je alle neuzen dezelfde kant op met jouw team? En wil je dat ook in de dagelijkse werkzaamheden bereiken? Kies dan voor onze huiselijke opstelling met onze stoelen op het podium. Dit is de perfecte manier om lekker met elkaar te brainstormen en te bouwen aan een sterk team! Voeg hier een heerlijke lunch aan toe voor extra energie en je team is good to go! 

 

 

 

 

 

 

2. Inspiratiesessie

Ga lekker met je team op een informele wijze aan de slag! Neem allen plaats op één van de gekleurde zitzakken op het podium van Theater Buitensoos, pak iets lekker te eten en drinken en ga in een uitnodigende en speelse setting op een interactieve en creatieve wijze aan de slag met jullie nieuwe plannen en ideeën.

 

 

 

 

3. Lunchsessie

Heb je behoefte aan meer verbinding binnen en met je team? Wil je weer écht naar elkaar te luisteren en is elke mening even waardevol? Neem dan plaats in bijvoorbeeld een kringopstelling op ons podium en geniet ondertussen van iets om te versnaperen. Watch and eat!

Speciaal voor deze power podiumsessies heeft onze chef-kok een mooi arrangement samengesteld met superfood en ware brain boosters! Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

Welke doelstelling je ook hebt voor de dag en welke setting ook het beste bij jouw team past, bij alle bovenstaande opties zorgen wij natuurlijk voor een prachtig plaatje.

We toveren ons theater om in een sfeer die past bij jouw dag en mensen met de led-verlichting die in alle kleuren instelbaar is. Kies voor groen als je energie wilt opwekken, voor rood als je de verbinding wilt versterken en voor geel als de creativiteit door de zaal moet gieren!

Lees onze bijpassende blog: ‘Hoe verlichting bijdraagt aan jouw event’ en kom meer te weten over wat licht en Kleur met je bijeenkomst doet. Heb je ook wel eens nagedacht over hoe een zaalopstelling van invloed kan zijn op jouw bijeenkomst? Lees er alles over in onze blog: ‘Zaalopstelling, wat moet je ermee?’ En als je meer wilt weten over hoe je het energie-level een op pijl kunt houden, lees dan vooral ook even onze blog: Tips voor een energieke vergadering!’

 

Meer informatie?

Heb je vragen of ben je nieuwsgierig naar meer informatie over onze podiumsessies? Wij helpen graag verder! Vul ons contactformulier in en we nemen dezelfde dag nog contact met je op.

 

Contact
First