– Ons podium biedt een setting voor ieder event –

Speciale events en bijeenkomsten in zwolle

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een speciale bijeenkomst, zoals een voorstelling of uitvaart? Theater Buitensoos past zich volledig aan naar jouw wensen, ideeën en behoeften.

Op zoek naar een waardig podium voor jouw event?

Theater Buitensoos heeft alles in huis voor jouw speciale bijeenkomst: de bühne, techniek, orkestbak, kleedruimtes en natuurlijk de flexibele zaal(inrichting). We hebben continu ideeën en vinden altijd een geschikte oplossing. De sfeer, mogelijkheden, maar vooral de persoonlijke aandacht vanuit onze medewerkers, komen nergens zo goed tot hun recht als in Theater Buitensoos.

Heb je bijzonder speciale verzoeken? Neem gerust per e-mail of telefonisch contact met ons op, wij helpen je graag.

Let’s energize met
power podiumsessies

Ons podium biedt een energieke setting om samen met jouw team te bouwen aan creatieve ideeën en stoere plannen. Wil je jouw team ook weer met alle neuzen dezelfde kant op hebben? Denk dan eens aan een power podium sessie in ons Theater Buitensoos. Om samen te werken aan nieuwe mogelijkheden & kansen en om te bouwen aan een nieuwe toekomst.

We toveren ons theater om in een sfeer die past bij jouw dag en mensen met de LED-verlichting die in alle kleuren instelbaar is. Kies voor groen als je energie wilt opwekken, voor rood als je de verbinding wilt versterken en voor geel als de creativiteit door de zaal moet gieren!

Speciale events Theater Buitensoos

Laat je verrassen en verwonderen. Hier vertellen al jouw zintuigen dat je op een bijzondere plek bent. Theater Buitensoos is de locatie waar alles mogelijk is, een setting waar alles kan.

Voorstelling

Podium, techniek, orkestbak, kleedruimtes en hét doek

Uitvaart

Een waardig afscheid voor kleine of grote gezelschappen

Theater Buitensoos eventlocatie Zwolle

Productlancering

De perfecte spotlights voor jouw nieuwe product

Scholen

Van examen en diploma-uitreiking tot eindmusical of gala!

Een rondleiding door ons theater of een persoonlijke offerte op maat?

Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk locatie bezoek. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat je de magie van Theater Buitensoos pas écht voelt wanneer je er middenin staat.

Tegelijkertijd informeren we je vrijblijvend over de mogelijkheden binnen het theater en bespreken we graag samen alle opties en ideeën voor jouw event.

Marlon Bont

Congres & Event Expert

Welke events wij al hebben mogen verzorgen?

  • L’Oréal

  • Vichy

  • Van der Capellen Scholengemeenschap

  • Parkschool

  • Trijntje Oosterhuis

  • Paul de Leeuw, Cor Bakker en Freek Bartels

  • Stichting de Vuurvogel

  • XOXO Dance

CLIENT CASES

the vintage
kilo sale

The Vintage Kilo Sale by Vintage Rebelplaats in Theater Buitensoos! Rekken vol met vintage waar veel mensen op af zijn gekomen. Lekker snoepen tussen alle spullen en afrekenen per gewicht! Het is een hype en wij doen er gezellig aan mee.

Jouw speciale event in Theater Buitensoos?

Deel jouw event ambitie met ons

Geef je doelen, dromen of ideeën aan ons door. Of kom langs voor een vrijblijvende rondleiding. Wij denken graag met je mee.

Ontvang een offerte op maat

Wij brengen de beste mogelijkheden in kaart voor jouw event of congres. Vragen? Wij nemen graag persoonlijk de offerte met je door.

Maak impact met jouw verhaal!

Dit is jouw podium. Ervaar het unieke moment en maak impact met jouw boodschap. Dit zullen jouw gasten niet snel vergeten.