Stagiair Marketing & Sales

Ben jij creatief, gezellig, een beetje gek, een duizendpoot, een social media verslaafde en altijd in voor nieuwe ideeën!? JA?! Lees dan vooral verder want wij zijn per september 2023 op zoek naar een enthousiaste stagiair voor de functie van Marketing & Sales.

Wie zijn wij?

“Nieuwe Buitensociëteit Zwolle geeft uw bijeenkomst een podium.” Dat zegt eigenlijk alles. Met onze centrale ligging op slechts 60 stappen van station Zwolle geven we zakelijk Nederland letterlijk een podium voor hun verhaal. Met 32 zaaloplossingen en een brasserie is er altijd een passende oplossing voor een bijeenkomst op maat. Of het nu gaat om een vergadering, training of seminar. Daarnaast biedt ons unieke Theater Buitensoos met haar 792 (flexibele) stoelen ruimte aan congressen en events tot 1250 personen.

De medewerkers van Nieuwe Buitensociëteit maken dagelijks het verschil, zij stellen elke dag alles in het werk om de verwachtingen van hun gasten te overtreffen met als doel teruglustige gasten. “Dat jij je thuis voelt is ons streven. Met puurheid in aandacht, doelgerichtheid en energie krijgt jouw event het podium dat het verdient. Gasten ervaren de Buitensoos als bijzonder vanwege de warme contactmomenten met onze medewerkers, het tot in de details meedenken, de enorme mate van flexibiliteit en de professionele en no nonsense manier van samenwerken. De aardigheid van de medewerkers wordt gewaardeerd door gasten met een 8,5. Daar zijn we trots op!. We zijn een hecht en nuchter team waarin niet alleen de gast centraal staat, maar waar we ook voor elkaar zorgen. We houden van keihard werken en keihard lachen.

Taken en verantwoordelijkheden

Jij zult de social media accounts van Nieuwe Buitensociëteit Zwolle en Theater Buitensoos updaten. Waardevolle content bedenken en posten op de accounts in verschillende vormen. Denk aan blogs, vlogs, infographics enz. Dit doe je allemaal in nauwe samenwerking met de Sales manager en directeur. Je zal je bezighouden met online-marketing werkzaamheden, waaronder:

 • Mede zorg dragen voor de inhoud van de websites, in samenwerking met de afdeling marketing van Onemeeting;
 • Schrijven van blogs voor op de websites;
 • Meedenken over en uitvoeren van e-marketingactiviteiten voor verschillende interne en externe doelgroepen;
 • Organisatorische en uitvoerende algemene werkzaamheden binnen marketing en communicatie Neem ons mee in de nieuwste trends, innovaties op het gebied van online marketing en communicatie;
 • Nieuwe mogelijkheden op het gebied van marketing en communicatie bedenken;
 • Ondersteunen in het verzorgen van (interne) communicatie, opstellen van (brochure)teksten en nieuwsbrieven en ontwikkelen van flyers en posters waarbij je rekening houdt met onze brand en huisstijl;
 • Meedenken met de ontwikkeling van producten (arrangementen, acties, diensten) en de presentatie daarvan;
 • Verder zal een deel van je taken bestaan uit sales gerelateerde activiteiten. Zoals: afspraken voorbereiden van de Sales Manager, cijfers analyseren en sales activiteiten voorbereiden, zoals sales blitzen.

Wat bieden wij

Binnen de Nieuwe Buitensociëteit behandelen wij jou niet als een stagiair, maar als een collega. De deur van iedereen staat ten alle tijdens open, en is er een ongedwongen, informele sfeer. Daarbij zullen wij er alles aan doen om jou zoveel mogelijk te leren, zodat jij volledig voorbereid uit je stageperiode komt!

Het eventuele project voor deze stage wordt in overleg met jouw leidinggevende bepaald.

Wat vragen wij

 • Je volgt een opleiding bij voorkeur in de richting van: marketing en communicatie, hotelschool of congres/evenementenbranche;
 • Je bent vaardig in omgang met computersystemen als MS-Outlook, MS-Word, MS-Excel, MS- PowerPoint. Daarnaast heb je aanleg voor het snel eigen maken van nieuwe computersystemen;
 • Je hebt affiniteit met social media en websites;
 • Je bent creatief in het ontwikkelen en meedenken;
 • Je hebt feeling met het schrijven van teksten voor marketingdoeleinden;
 • Natuurlijk beheers je de Nederlandse taal tot in de puntjes, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 5 maanden.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geraakt voor deze stage en onze organisatie, maar heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen via onderstaand formulier of telefonisch via 038 426 02 60.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren!