Theater Buitensoos is beperkt open

Theater Buitensoos is beperkt open

Beperkt open

Wij mogen onze deuren gedeeltelijk openen t/m 25 januari 2022!
In deze periode zijn wij geopend voor:

– Essentiële bijeenkomsten;
– Scholen (overflow) en examens;
– Studio- en livestream activiteiten;
– Hoorzittingen;
– Geaccrediteerde trainingen en opleidingen.

We hopen na 25 Januari al onze gasten weer te ontvangen in Theater Buitensoos!

Thuis én in het theater
Wanneer volgens de RIVM-maatregelen mensen weer fysiek bijeen mogen komen, biedt Studio Buitensoos naast fantastische mogelijkheden voor een volledig livestream studio-event ook de mogelijkheid om je event hybride te organiseren. Dat betekent dat een gezelschap tot 150 personen op anderhalve meter kan plaatsnemen in de zaal en interactief kan deelnemen. De rest van je publiek kan vanuit huis live inschakelen.

Culinair genieten
Wil je de aanwezigen tijdens je (online) event ook voorzien van een hapje en een drankje? De deelnemers thuis kun je gemakkelijk trakteren op iets lekkers tijdens je online event, bijvoorbeeld met een verse lunchbox van Hartig.nl of met de ambachtelijke brownies van BesteBrownies.nl die door de brievenbus worden bezorgd! Wanneer mensen elkaar weer fysiek mogen ontmoeten, maakt onze chefkok Barry graag een passend foodvoorstel voor jou en je gasten.

Nieuwsgierig geworden?
Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Kijk op de pagina van Studio Buitensoos voor meer informatie of contact ons als je vragen hebt. Natuurlijk kun je ook vrijblijvend een offerte aanvragen.