Theater in het Nieuwe Normaal

Na alle ontwikkelingen omtrent Covid-19 van de afgelopen tijd, zijn wij inmiddels volledig ingericht en gewend aan ‘het nieuwe normaal’. Onze normen en waarden zijn blijvend veranderd en we zullen bewuster om (dienen te) gaan met hygiëne en ‘de anderhalve meter samenleving’ vroeg om aanpassingen, in onze mindset en in praktische zin.

Daarom introduceren wij de Theater & Congres Hygienics; onze hygiëne formule die volledig aansluit op de geldende RIVM maatregelen en waarmee we zorg dragen voor een veilige en hygiënische theater & congres omgeving. Zo zijn onze locatie én service inmiddels ingericht op de 1,5 meter norm, is de routing aangepast conform ‘altijd rechts is always right’, desinfecteren we contactpunten de hele dag door en hebben we aanpassingen gedaan in ons food & beverage assortiment. Tot slot beschikt Theater Buitensoos als één van de weinige theaters in het land over een flexibele opstelling, die we volledig naar wens en behoefte kunnen inzetten. Ze is op dit moment volledig ingericht conform de 1,5 meter maatregel met ruime gangpaden en 1,5 meter ruimte tussen de stoelen. Onze Hygienics Managers houden alles nauwlettend in de gaten, adviseren medewerkers en gasten en doet een beroep op ieders solidariteit om samen zorg te dragen voor een fijne, hygiënische omgeving.

Help jij mee met het doorontwikkelen van onze Theater & Congres Hygienics? Deel jouw tips en/of ideeën via onderstaande button!

De 7 Hygienics

Onze uitgangspunten & beloftes

 

Hygienics Manager

Bij Theater Buitensoos is dagelijks één van onze vier Hygienics Managers op locatie aanwezig om alle maatregelen nauwlettend in de gaten te houden. De Hygienics Manager adviseert daarnaast medewerkers en gasten en doet een beroep op ieders solidariteit om samen zorg te dragen voor een fijne, hygiënische omgeving. Bij binnenkomst op onze locatie, ziet u bij de receptie wie de Hygienics Manager van de dag is.

Wilt u meer weten over onze Hygienics Formule? Neem dan gerust contact met ons op!

Team - Roelof de Vries                   
Roelof de Vries                               Lisette Timmer
Banqueting Manager                    Supervisor Receptie

                 

Arie van Ooijen                                Alwin Mulder
Banqueting Medewerker                 Banqueting Medewerker

 

Waarom kiezen voor ons:

  • Invulling van onze services op basis van het 'nieuwe normaal'
  • Een veilige en hygiënische meeting omgeving
  • Hygiëne formule o.b.v. RIVM maatregelen en de 1,5 meter social distancing norm