Tips voor de aankleding van je event!

Het organiseren van een evenement brengt veel zaken met zich mee. De aankleding van je event t is een belangrijk detail die veel invloed heeft op de sfeer en beleving van jouw gasten! In deze blog nemen we je graag mee in de opties in ons Theater Buitensoos die kunnen helpen om de aankleding van uw event te laten slagen!

Sfeerverlichting

Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen op onze socials: de lampen in ons Theater Buitensoos! & met 80 kleurencombinaties is er zeker een passende sfeer te creëren voor jouw event.

De zaal

Ons Theater Buitensoos buigt mee met elke vraag en ieder idee. Of het nu een beurs, business event of een diner is. Onze zaal kent verschillende indelingen voor de zaal om de focus te leggen waar nodig!

Zo hebben we comfortabele theaterstoelen als jouw gasten lang moeten zitten. Deze stoelen kunnen in veel verschillende opstellingen neergezet worden. Alle stoelen kunnen ook uit de zaal worden gehaald om plek te maken voor een diner of een dansvloer. Geef ons 45 minuten en we hebben Theater Buitensoos omgetoverd van een congres naar een feestopstelling met band op het podium!

Catering/tafelsetting

Bij een event kan catering niet ontbreken. Naast het feit dat onze chef prachtige en heerlijke gerechten serveert, is de tafelsetting ook belangrijk. Een goed gedekte tafel met bloemen en kandelaars doet veel voor de sfeer! Decoratie zit vaak in de details, subtiele elementen die de gasten bij blijven zoals ballonnen of bloemstukken in de bedrijfskleur.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bel of mail ons gerust, je bent altijd welkom voor een klein lichtspektakel & om het te hebben over alle mogelijkheden!