Het hybride antwoord op uw meeting uitdaging

Groots samenkomen in het ‘nieuwe normaal’, het is een uitdaging maar zeker haalbaar! Het hybride congres is de perfecte combinatie van een intieme live setting en een livestream verbinding. Simpel gezegd; via het internet zijn uw deelnemers of gasten online aanwezig bij uw congres of event. Dé manier om juist in deze tijden met elkaar in contact te blijven. Heeft u vragen rondom uw event of bent u op zoek naar een geschikt alternatief? Onze experts staan voor u klaar om u te adviseren en uw zorgen uit handen te nemen.

  • U wilt uw congresdoelstelling niet zomaar laten varen en dit jaar nog behalen?
  • U bent genoodzaakt om na te denken over uw event budget en andere alternatieven?
  • U bent in voor nieuwe kansen en op zoek naar productieve mogelijkheden?

Kijk vooral eens naar ons aanbod in live stream pakketten om uw hybride event te organiseren. Uw meeting laten opnemen om te delen en later terug te kijken? Alles is mogelijk. U kunt via deze weg nog steeds bijeenkomen in een geaccepteerde omgeving om uw doelen te bereiken.

                    

Livestream pakket

Livestream pakket

 

 

 

Ook voor de kleinere bijeenkomsten bieden wij een uitstekende oplossing. Klik hier!

Meer informatie?

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig naar meer informatie over onze pakketten? Bent u geïnteresseerd in onze diensten en komt u graag in contact met een van onze experts om samen tot een gepast resultaat te komen?

Vul ons contactformulier in en we nemen dezelfde dag nog contact met u op.

Hartig.nl ‘Broodgewoon Lekker’

Normaal gesproken verwennen wij uw gasten op locatie met onze heerlijke lekkernijen en dranken. Dat is helaas niet voor iedereen mogelijk tijdens een hybride livestream. Hartig biedt daarom dé uitkomst om toch uw gasten die thuis zitten te verwennen! Hartig levert de lekkerste en gezondste broodjes & salades in een broodBOX: een lunch- of snackbox voor de medewerkers van ieder bedrijf. Naast de drinks & bites kunt u zelf een flyer of boodschap toevoegen aan de box!

Wilt u ook een “Lunch in a BOX” bestellen voor uw team? Ga naar hartig.nl en bekijk de mogelijkheden!

*Bezorging buiten de bezorggebieden mogelijk op aanvraag.

Waarom kiezen voor ons:

  • Technische middelen en experts voor het live streamen van uw congres
  • Mogelijkheid tot gebruik maken van een sprekerscoach
  • Een plug & play locatie voorzien van al uw event wensen