Theater Buitensoos
Stationsplein 1
8011 CW Zwolle
welkom@theaterbuitensoos.nl
038 426 02 60

Administratief
KvK 050.55.040
BTW NL0074.72.328.B01
Privacy- en cookiebeleid
Algemene voorwaarden

Neem contact op met ons op, we zijn je graag van dienst!

Wij denken graag met je mee. Je kunt met ons mailen, bellen of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Bezoekersinformatie

Lees en download hier al jouw benodigde informatie!

Reis je aan met de auto? Vanaf de A28 neem je afslag centrum (vanuit het noorden) of afslag zuid (vanaf het zuiden) en volg de bordjes station of download onze routekaart. Parkeer in “Parkeergarage Stationsplein” direct tegenover onze hoofdingang of op het parkeerterrein (ingang Stationsweg) op één van de bijna 400 parkeerplaatsen. Het parkeertarief bedraagt €2,20 per uur, met een maximum van €11,- per dag. In Parkeergarage Stationsplein is het mogelijk op rekening te parkeren.

Kom je met het openbaar vervoer? Dan is het vanaf het bus & treinstation Zwolle Centraal maar 2 minuten/60 stappen lopen. Het markante gebouw waar Theater Buitensoos zich in bevindt is niet te missen, maar voor de zekerheid hebben we ook een looproute voor je gemaakt.

Wil je de avond voorafgaand aan het evenement overnachten of je verblijf in Zwolle nog een nachtje verlengen? Zwolle beschikt over een ruim aanbod aan hotels en overnachtingsmogelijkheden. Wij bevelen je onze buren Bilderberg Grand Hotel Wientjes en Pillows Grand Hotel ter Borch van harte aan.

Ons gehele pand (met uitzondering van drie zalen) is ook toegankelijk voor je als je gebruikmaakt van een scootmobiel of rolstoel. Zowel op het parkeerterrein als in de garage zijn invalidenparkeerplaatsen waar je gebruik van kunt maken en indien aan de orde is er ook een lift.

Huisdieren zijn niet toegestaan maar voor hulphonden maken wij uiteraard een uitzondering.

Heb je allergieën of dieetwensen, laat het de congres/evenementorganisator dan op tijd doorgeven. Wij zorgen graag voor een smakelijk en passend alternatief.