Grenzeloos flexibel en eindeloos creatief

In het theater kent fantasie geen grenzen. Precies wat je nodig hebt voor jouw event. Onbegrensde mogelijkheden in ruimte, techniek, ideeën en beleving. Welkom in Theater Buitensoos.

Grenzen, je wilt er niet tegenaan lopen bij het organiseren van een event. Lijken ze er te zijn, dan verleggen we ze of stappen we eroverheen. Grenzeloos flexibel en eindeloos creatief, dat zit in ons karakter, dat is wie wij zijn. Zo maken wij elk event uniek en bijzonder. Magisch!

Echte magie creëer je natuurlijk samen. Daar zijn we van overtuigd. Uitdagingen worden verrassende oplossingen wanneer we jouw en onze ervaring verbinden. Juist door samen te werken, mee te denken en mee te dromen, ontstaan er events met effect en momenten met impact.

Jouw dromen en ideeën worden bij ons werkelijkheid. In het theater is immers alles mogelijk. Het is het perfecte podium voor verbazing, verwondering en vooral voor inspirerende ontmoetingen. Want dat is waar het uiteindelijk om gaat: de magie van contact en verbinding.

Jouw ontmoeting.

Jouw event.

Theater Buitensoos.

Een magisch moment.

Onze organisatie heeft dit jaar voor het eerst meegedaan aan Great Place to Work en staat direct in de Top 10 Best Large Workplaces! We hebben als ambitie om het aardigste bedrijf van Nederland te worden, te zijn en te blijven. In het Great Place to Work medewerkersonderzoek scoren we hoog op de onderlinge verbondenheid en plezier. In de analyse van de organisatiecultuur laten we qua werkgeversbeleid hoge scores zien op thema’s als Vieren en Bedanken, passend bij onze ambitie. Volgens Great Place to Work is onze gastvrijheid terug te zien in alle facetten van de organisatie.